Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920




1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.


(Ankara/10.00)




YASAMA YÜRÜTME SİYASET


1- TBMM Genel Kurulunda, Gümrük Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.


(TBMM/14.00)


2- İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.


(Ankara/12.00)




EKONOMİ


1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek, YÖREX 10. Yöresel Ürünler Fuarı Açılış Töreni ile Teknopol İstanbul İdari Bina ve Kuluçka Merkezi Temel Atma Törenine katılacak.


(Antalya/10.00/11.00/İstanbul/16.00)


2- TÜİK, ekim ayı Tüketici Güven Endeksi ile 2018 yılı devlet hesapları verilerini yayımlayacak.


(Ankara/10.00)



DÜNYA DİPLOMASİ


1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 18. Bağlantısızlar Hareketi Zirvesi kapsamında düzenlenen "Bağlantısızlar Hareketi Filistin" konulu Bakanlar Komitesi Toplantısına katılacak.


(Bakü)


2- Lübnan'da hükümetin yeni vergiler getirme girişimine karşı başlayan kitlesel protestolar takip ediliyor.


(Beyrut)


3- Türkiye'nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler izleniyor.


(Ankara)




GÜNCEL


1- Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.


(Diyarbakır)


2- FETÖ davaları


- FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılanmasına 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.


(Ankara/09.30)


Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Hava Harp Okulunda görevli subayların da aralarında bulunduğu 24'ü tutuklu 43 sanığın yargılandığı dava, İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri'de görülecek.


(İstanbul/09.00)


3- Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılanmasına İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri'de devam edilecek.


(İstanbul/09.00)




SPOR


1- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta E, F, G ve H gruplarında yapılacak maçlarla tamamlanacak.


2- UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim Perşembe günü yapılacak Beşiktaş-Braga, Trabzonspor-Krasnodar ve Medipol Başakşehir-Wolfsberger maçları öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, basın toplantısı düzenleyecek.


(İstanbul/17.30/Trabzon/16.30/İstanbul/17.45)


3- Voleybolda Spor Toto Erkekler Şampiyonlar Kupası Ankara'da sahibini bulacak. Geçen sezonun Efeler Ligi şampiyonu Fenerbahçe HDI Sigorta ile Kupa Voley finalisti Galatasaray HDI Sigorta, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.


(Ankara/19.00)


4- Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nın 4. haftasında B Grubu'nda TOFAŞ, Litvanya temsilcisi Rytas'ı konuk edecek. C Grubu'nda Darüşşafaka Tekfen, İtalya deplasmanında Germani Brescia Leonessa ile karşı karşıya gelecek. D Grubu'nda ise Galatasaray Doğa Sigorta, Karadağ ekibi Buducnost VOLI ile sahasında karşılaşacak.


(Bursa/20.00/Brescia/21.30/İstanbul/19.30)


5- Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında A Grubu'nda Türk Telekom, İtalya temsilcisi Dinamo Sassari'yi konuk edecek. B Grubu'nda ise Teksüt Bandırma, Belçika ekibi Telenet Giants ile deplasmanda karşılaşacak.


(Ankara/19.30/Antwerp/21.00)


6- Basketbolda FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nın 2019-2020 sezonu ilk haftasında D Grubu'nda Bahçeşehir Koleji, İsviçre temsilcisi Fribourg Olympic, E Grubu'nda ise Pınar Karşıyaka, Belçika ekibi Spirou Basket ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.


(Fribourg/21.00/Charleroi/22.15)


7- Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin 2. haftasında A Grubu'nda Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, İtalya temsilcisi Reyer'i konuk edecek.


(Mersin/18.00)


8- Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın 2. haftasında A Grubu'nda BOTAŞ, Çekya ekibi KP Brno ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. C Grubu'nda OGM Ormanspor, Polonya temsilcisi CCC Polkowice'yi konuk edecek. D Grubu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımıyla deplasmanda karşılaşacak. E Grubu'nda Galatasaray, Romanya temsilcisi ACS Sepsi'ye konuk olacak.


(Brno/19.00/Ankara/16.00/Ruzomberok/18.00/Sfantu Gheorghe/19.00)





***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English