Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920




1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısına başkanlık edecek.


(Ankara/11.00/15.00)


2- CHP, MHP ve İYİ Partinin Meclis grup toplantıları düzenlenecek.


(TBMM/13.30/10.45/09.45)




YASAMA YÜRÜTME SİYASET


1- TBMM Genel Kurulunda, Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak.


(TBMM/14.00)




EKONOMİ


1- Türkiye'de AB Bilgi Merkezleri Ağının Desteklenmesi Projesi'nin 2020 açılış etkinliğine, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger katılacak.


(Ankara/10.30)


2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, aralık ayına ilişkin konut fiyat endeksini açıklayacak.


(Ankara/14.30)




DÜNYA DİPLOMASİ


1- Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal başkanlığındaki Türk heyeti, İdlib konusunda Rusya'da temaslarda bulunacak.


(Moskova)


2- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs Kovid-19'un bu ülkede ve dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler izleniyor.


(Pekin/Ankara)


3- Beşşar Esed rejimi, İran destekli terörist gruplar ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne yönelik saldırıları ile sahadaki insani durum takip ediliyor.


(İdlib/Halep/Haseke/Rakka)


4- Libya'daki krize çözüm bulmak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler ve ateşkes sürecine ilişkin gelişmeler izleniyor.


(Trablus/Moskova/Ankara)




GÜNCEL


1- İletişim Başkanlığı tarafından, "Gençlere İlham Veren İsimler - Malcolm X” projesi kapsamında Malcolm X'in kızı Ilyasah Shabazz'ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans gerçekleştirilecek.


(İstanbul/14.00)


2- FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılanmasına Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.


(Ankara/09.30)


3- Gezi Parkı odaklı eylemlere ilişkin açılan davada tutuklu sanık Osman Kavala'nın yanı sıra 6'sı firari 16 sanığın yargılandığı dava, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri'deki duruşma salonunda görülecek.


(İstanbul/09.00)


4- Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin, 4'ü tutuklu 76 sanığın yargılanmasına Çağlayan'daki İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.


(İstanbul/09.00)


5- Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından gelişmeler takip ediliyor.


(Elazığ)


6- Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler izleniyor.


(Diyarbakır)




SPOR


1- UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turun ilk maçlarında Atletico Madrid-Liverpool, Borussia Dortmund-Paris Saint Germain karşı karşıya gelecek.


(Madrid/Dortmund/23.00)


2- Voleybolda CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi 6. ve son maçlarında A Grubu'nda Eczacıbaşı VitrA Polonya'nın Budowlani, Fenerbahçe Opet Finlandiya'nın LP Salo, B Grubu'nda ise VakıfBank Rusya'nın Lokomotiv Kaliningrad takımlarını konuk edecek.


(İstanbul/17.00/20.00/19.30)




***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English