GÜNCELLEME - Osmaniye'de göçük altında kalan işçi kurtarıldı
Eklenme Tarihi: 23.05.2022 - 12:52
İŞÇİNİN KURTARILMASI VE İSMİ EKLENDİ
Anadolu Ajansı haberine göre;
OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de altyapı çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Mimar Sinan Mahallesi Güney Çevre Yolu üzerinde devam eden Osmaniye Belediyesi'ne ait altyapı çalışması sırasında göçük meydana geldi.
Bölgede çalışan işçilerden Ökkeş Türker (43), göçük altında kaldı.
Bölgeye sevk edilen itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu toprak altındaki işçi kurtarılarak, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
0
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”