Son Dakika Haberler

Gsm operatörleri uygulamaları
Ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olan Gsm operatörleri müşterilerinin daha kolay işlemlerle işlerini halletmeleri için onlara özel uygulamalar sunmaktadır. Bu uygulamalar sayesinde kullanıcılar bir dokunuşla birçok zahmetli işlerini halledebilirler.

Türk Telekom Selfy Uygulaması

Türk Telekom, bu senenin başında gerçekleşen marka birleşmesinin ardından, gençlere özel yeni bir marka oluşturdu. Türk Telekom Selfy ismiyle bu yeni marka  25 yaş ve altındaki gençlere  iletişim ve eğlencede yeni bir dünyanın kapılarını açmayı planlıyor. Selfy kullanıcıları için iletişimde artık kendi kuralları, kendi tercihleri geçerli olacaktır.  Türk Telekom Selfy’liler, bu yeni Avatar Servisi ile bir ilki deneyecekler. Avatar servisi ile mobil cihazlarındaki operatör isminin bulunduğu alana 15 karaktere kadar dilediklerini yazma imkanı sağlıyor. Selfy’lilere ayrıca Türk Telekom Müzik Premium ve Tivibu Go Sinema aboneliği de 3 ay boyunca hediye edilecek.


Android için Selfy indir
iOS için Selfy indir

Turkcell Dijital Operatör Uygulaması

Turkcell Dijital Operatör Uygulamasıyla arzu ettiğiniz pek çok bilgiyi alabilir veya hattınız üstündeki değişiklikleri yapabilirsiniz. Turkcell Hesabım üstünde genel itibari ile en çok kullanılan özellike ise kalan paket veya kalan dakika sorgulaması diyebiliriz. Tabi bunlarla kısıtlı olmayan bir durum söz konusu. Yani dilerseniz tarife değişikliği bile yapabilir ve anında tarife değişikliği yaparak işleme sokabilirsiniz. Yani bu işlem için Müşteri Hizmetlerini aramanıza gerek yok bu işlemi Turkcell Hesabım uygulaması üstünden de yapabilirsiniz. Diğer işlemler ise paket satın alabilirsiniz. Ayarlar menüsünden ise PUK kodunuzu öğrenebilir, yurtdışı arama/ yurtdışında kullanım ayarlarınızı yapabilir, yönlendirme, numara önleme, data hattınız için şifre alma gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Android için Dijital Operatör indir
iOS için Dijital Operatör indir

Vodafone Yanımda Uygulaması

Vodafone Yanımda uygulaması ile bayilere gitmeden veya müşteri hizmetlerini aramadan arzu ettiğiniz gibi işlemlerinizi uygulama üzerinden hızlı ve basit bir biçimde yapabilirsiniz. Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair ayrıntıları öğrenebiliyorsunuz. Fatura ödeme seçeneği ve faturasız hat kullanıcılarına cep lira yükleme imkanı sağlıyor. Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz.
Bu uygulamalar sayesinde birçok işleminizi bayiye gitmeden hızlı ve basit bir şekilde yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bu uygulamalar sahip olmak.

Android için Vodafone Yanımda indir
iOS için Vodafone Yanımda indir

GSM operatörlerinin kullanıcılarına özel hazırladığı uygulamaları derleyen bu içerik  indir.com editörleri tarafından hazırlanmıştır.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English