Son Dakika Haberler

Göcek Tekne Turu
            
Göcek tekne turu faaliyetleri için en uygun ilçelerden biridir. Muğla’nın gözde tatil beldelerinden biri olan Göcek’te hayatınızın tatilini yaşamanız imkansız değildir. Yalnız, ailenizle ya da arkadaşlarınızla istediğiniz standartlarda tekne tatili yapabilirsiniz. Dilediğiniz bütçe aralığı dahilinde mütevazi ya da görkemli bir tatil için araştırmalara geç olmadan başlayın.  
Göcek tekne turu yapmayı planlıyorsanız en doğru adreste olduğunuzu belirtmemizde fayda var. Tekne turu için öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiye kolayca erişim sağlayabileceğimiz firmamızın, fırsatlarından yararlanmak için bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Naviera Yachting aracılığı ile ihtiyaçlarınıza uygun, bütçe dostu en güzel teknelere erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz https://www.naviera.com.tr/gocek-yat-kiralama/ bağlantısı üzerinden tekne kiralama organizasyonları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


Göcek Mavi Yolculuk
Göcek mavi yolculuk etkinlikleri sayesinde güzel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Covid-19 salgının arttığı bu dönemde gerekli sağlık önlemlerinin alındığı teknelerde güvenli şekilde yazınızı geçirebilirsiniz. Mavi yolculuk organizasyonlarının popülerliğinin artmasının temel sebebi de elbette ki güvenli ve sakin bir vaadidir. Dilediğiniz konsepti barındıran tatili tekne içerisine kolayca yansıtabilirsiniz. Göcek mavi yolculuk organizasyonlarında yapabilecekleriniz hayal ettikleriniz de çok ötesindedir. Göcek tekne kiralama hizmeti talep ettiğiniz taktirde tekne içerisinde gerçekleştirebileceğiniz aktiviteler şunlardır:

 
  • Geniş kabin ve yaşama alanları sayesinde dilediğinizce dinlenebilir, deyim yerindeyse beş yıldızlı bir otel odası konforunu yaşayabilirsiniz.
  • Yemek odası, güverte ya da salon gibi alanlarda dilediğiniz aktivitleri sosyal mesafe kuralları dahilinde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Güvertede güneşlenirken soğuk içkinizden bir yudum alabilir, güneşin tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.
  • Daha önce denemediğiniz yemekleri mürettebat ekibimiz içerisinde yer alan aşçımızın elinden tadabilirsiniz.
  • Kano, jet ski, ringo ya da muz aracılığı ile dilediğiniz su sporunu sonuna kadar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Teknelerin çoğunda bulunan olta takımı balık tutabilir, balık tutma geleneğini sürdürerek Ege Denizi’nin en eşsiz lezzetlerinin tadına bakabilirsiniz.

Arzu ederseniz, https://www.naviera.com.tr/gulet-kiralama/ gulet kiralama bağlantısı üzerinden Fethiye yat kiralama rehberine erişim sağlayabilir, yat kiralama aşamaları ile ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Göcek Tekne Kiralama Şirketleri
Göcek tekne kiralama şirketleri arasında senelerdir varlığını sürdüren Naviera Yatching, bütçe dostu ve güvenli bir tatilin kapılarını sizin için sonuna kadar açmaktadır. Sitemiz üzerinde yer alan gulet, katamaran ya da motoryat tipindeki tekneleri inceleyerek kendinize en uygun tekneyi seçebilirsiniz. Tatil opsiyonları ya da tekneler hakkında ayrıntılı bilgi almak için iletişim bilgilerimiz üzerinden yat kiralama temsilcilerimizle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bu konuda size seve seve yardımcı olacak ekibimiz tatil için belirlediğiniz kıstaslara en uygun tekneyi size önerecektir. Firmamızın müşterilerine sunduğu ödeme seçenekleri ile erken rezervasyon fırsatlarından ve indirimlerinden  yararlanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, sitemiz üzerinden seçtiğiniz tekne için fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçmektir.

Göcek Mürettebatlı Tekne Kiralama Hizmetleri
Göcek tekne kiralama hizmetleri müşterilerine oldukça geniş bir perspektif sunmaktadır. Tamamen müşterilerin taleplerine uygun olarak yönlendirdikleri tatil paketleri her bütçeye ve ihtiyaca cevap veren niteliktedir. Bu anlamda en çok talep gören hizmet kuşkusuz ki mürettebattır. Mürettebat tekne tatilinin olmazsa olmazı konumunda yer alan, tatilinizi kolay hale getiren profesyonel çalışan ekipleri olarak nitelendirilmektedir. Ekipte bulunan kişi sayısı teknenin büyüklüğüne ve hizmet standartına göre şekilllenmektedir. Ortalama bir tekne içerisinde yer alan mürettebat ekibi; kaptan, servis görevlisi, teknik personel ve aşçıdan oluşmaktadır. Teknenin durumuna göre bu ekibe zaman zaman mühendis de dahil olabilmektedir. Göcek mürettebatlı tekne kiralama hizmetleri hakkında bilgi almak için sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilir, görüşme sağlayabilirsiniz. Ayrıca Naviera Yachting’in size sunduğu tekne kataloglarını incelemenizi tavsiye ederiz. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English