Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

GİV zirvesinde bir projenin daha yatırım anlaşması imzalandı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya'da Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleşen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisinde bir projenin daha yatırım anlaşması imzalandı.

GİV zirvesinde bir projenin daha yatırım anlaşması imzalandı
Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi Ve Sergisi girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu işbirliklerinin geliştirilmesi amaçlanarak 3-4 Kasım 2021 tarihinde Konya'da Selçuklu Kongre Merkezinde yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşmişti.

Bu organizasyonun sonunda 100 projenin arasında yatırım alan 6 projeden biri olan Nogayt Endüstri Kimya firmasına ait kuru duman jeneratörü ve sisleme dezenfekte cihazı Maxidal Yatırım tarafından 5 milyon değerinde yatırım aldı.

İnnopark teknoloji geliştirme bölgesinde düzenlenen yatırım imza toplantısına katılına Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şube başkanı Fatih Ceylan," Girişimci İşadamları Vakfının organize ettiği 3-4 Kasım 2021 tarihinde Konya'da Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programında bir araya gelen iki firmadan birisi vakfımızın üyesi olan Nogayt Endüstri Kimya diğeri ise Maxidal Yatırım isminde bir ziyaretçi firmamız. Zirve programımızda iyi niyet protokolü imzalanmıştı. Bugün ise artık yatırım anlaşmasını imzalamış oluyoruz. Hem taraflar için, hem şehrimiz için ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Projeye yatırım yapan Maxidal yatırım firma sahibi Murat Abdullah Özden " Girişimci İşadamları Vakfı(GİV) tarafından düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programında tanıştığımız Nogayt Endüstri Kimya firmasına ait Kuru Duman jeneratörü ve Sisleme Dezenfekte Cihazı ile ilgili Türkiye Distribütörlüğü anlaşmasını imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. " diye konuşmalarını tamamladı.

Zirve programında yatırım alan Nogayt Endüstri Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Barış Sütçü,  " Girişimci İşadamları Vakfı bizim gözümüzü dünyaya açtığımız yerdir. İlk İhracatımızı Girişimci İşadamları Vakfı'nın Katar organizasyonu ile yapmıştık. Şimdi ise Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisinde bir Türkiye  Distribütörlüğümüz oluştu. Kuru Duman jeneratörümüzü Türkiye Distribütörlüğünü Maxidal Firmasına verecek şekilde belirlemiş olduk. İnşaallah hem kendileri hem de bizim için hayırlara vesile olsun. Burada ülkemize katkı sağlayacağı gibi Konya ekonomisine katkısı firmaya katkısı ve Girişimci İşadamları Vakfının da bir başarısı olarak imza atmaktan bizde gurur duyuyoruz. " diyerek değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English