Son Dakika Haberler

Giresunspor'da, Altınordu maçı hazırlıkları

Eklenme Tarihi: 18.02.2015 - 22:25

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Pamuk: "Altınordu karşısında galip gelerek, deplasmanda kaybetmeme geleneğimizi sürdüreceğiz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, pazartesi günü deplasmanda Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Gençlik Merkezinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşunun ardından çift kale maç oynadı. 

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Ercan Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınordu karşılaşmasını kazanarak, deplasmanlardaki yenilmeme serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

İzmir'e mutlak galibiyet için gideceklerini vurgulayan Pamuk, "Ligde üç maçtır kazanamıyoruz. Kaybettiğimiz puanlar bizi biraz hedefimizden uzaklaştırdı. Altınordu ile oynayacağımız maçı kazanarak, ligde çıkış yakalayacağız. Üst sıralara yeniden yaklaşarak, play-off iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.

Deplasman maçlarında bu sezon hiç yenilmediklerini anımsatan Pamuk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. Bu sezon dışarıda oynadığımız hiçbir maçı kaybetmememiz bunun en büyük kanıtı. Altınordu karşısına da bu özgüvenle çıkacağız. Deplasmanda kaybetmeme avantajımızı en iyi şekilde kullanarak, bu zorlu deplasmandan galibiyetle döneceğimize inanıyoruz. Altınordu karşısında galip gelerek, deplasmanda kaybetmeme geleneğimizi sürdüreceğiz." 

 

Kaynak: