Son Dakika Haberler

Ülkenin kalkınması ve gelişmesinde büyük rol oynayacak olan gençler için Seydişehir Belediyesi imkânlarını seferber ediyor.

“Gençlere büyük önem veriyoruz“
Gençlerin daha iyi şartlarda eğitim alması, mesleki ve ahlaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gençlere büyük önem verdiklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her şartta gençlerin yanında olduklarını söyledi. 

Eğitim öğretime devam eden gençlerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini de belirten Başkan Tutal, bugüne kadar birçok projeyi gençlerin hizmetine sunduklarını belirtti.

 Gençlik Merkezleri, Kültür Sanat Evleri, kariyer planlaması desteği, gençlerin istihdamına yönelik çalışmalar, gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmesi amacıyla kitap fuarları, sosyal destek gibi birçok konuda gençlere destek verdiklerini belirten Başkan Tutal, “şehirleri inşa ederken nesilleri de ihya etmeyi unutmuyoruz. Gençlerimizin eğitimlerine, kariyer planlamalarına, sağlıklı gelişimlerine destek olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda bu şiar ile hareket ederek gençlerimizin her alanda doğrudan gelişimine katkı sağlamak amacıyla Gençlik Merkezimizi, Kültür Sanat Evimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm gençlerimizin bu mekânlarımızı etkin kullanmasını temenni ediyorum” dedi. 

Gençlerin ahlaki ve mesleki gelişimlerine kültürel ve sosyal anlamda destek olduklarını belirten Başkan Tutal “Fiziki yatırımlarımızın yanında kültürel ve sosyal çalışmalarımızla da gençlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz kitap fuarlarıyla birlikte onlarca yazarımızı gençlerimizle buluşturduk, buluşturmaya da devam edeceğiz. Bunun yanında gençlerimizin sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin sıklıkla kullandığı spor salonlarımızı modernize ettik ve daha işlevsel hale getirdik. Okullarımızda bulunan sportif alanlarımızın modernizasyonunu sağladık, faaliyet alanlarını geliştirdik. Birçok mahallemizde yeni spor tesisleri kazandırdık. Tüm fiziki yatırımlarımızın yanında gençlerimizin sosyal sorunlarıyla da ilgilenmeye, onların kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya da gayret ediyoruz. İlçemize kazandırılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile birlikte bu sorunlarla da daha etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca gençlerimizin kariyer planlamasını daha sağlıklı gerçekleştirebilmesi ve daha iyi yerlerde istihdam edilebilmesi amacıyla kurumumuz bünyesinde hizmete sunduğumuz Kariyer ve İstihdam Merkezi projemizle de gençlerimizi destekliyoruz. Gençlerimiz için konferanslar, tiyatrolar, şölenler, sportif turnuvalar ve eğitim kampları düzenledik.  Onların sorunlarıyla ilgilenmek ve yanlarında olabilmek bizlerin en asli görevleri arasında yer almaktadır. Hangi konuda olursa olsun, gençlerimiz tüm dertlerini, sorunlarını, isteklerini bizlere ulaştırabilirler. Her biriyle ayrı ayrı ilgilenmek için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English