Son Dakika Haberler

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Ergün'den hakem tepkisi

Eklenme Tarihi: 06.06.2014 - 19:33

Şükrü Ergün, Beko Basketbol Ligi play-off finalinde Galatasaray Liv Hospital'ın Fenerbahçe Ülker'e 73-72 yenildiği ikinci maçın hakem yönetimine tepki gösterdi Ergün: "Serinin bundan sonraki maçlarında böyle bir adaletsizliğin yaşanmaması için TBF'yi uyarıyoruz"

İSTANBUL (AA)  - Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Beko Basketbol Ligi play-off finalinde Galatasaray Liv Hospital'ın Fenerbahçe Ülker'e 73-72 yenildiği ikinci maçın hakem yönetimine tepki gösterdi.

Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakemlerin Fenerbahçe Ülker oyuncuları ile teknik heyetinin baskısı altında kaldığını savunarak, "Dün akşamki maçta göz göre göre hakem tarafından son saniyelerde katledildik. Bitime saniyeler kalan, McCalebb'in oyuncumuz Markoishvili'ye yaptığı faulü çalmayarak, galibiyeti bizden alıp, Fenerbahçe Ülker'e verdiler" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın emeğinin çalındığını iddia eden Ergün, "Serinin bundan sonraki maçlarında böyle bir adaletsizliğin yaşanmaması, hakemlerin Galatasaray'a karşı adeta kasıtlı ve rakibimize karşı ise tavizkar tutumunun son bulması için Türkiye Basketbol Federasyonu'nu acilen gereken önlemleri alması adına uyarıyoruz. Rakibimizin bu şekilde destek görmemesi halinde, şampiyon olacağımızdan en ufak şüphemiz yok" değerlendirmesinde bulundu.

Seride bundan sonraki iki maçın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacağını da hatırlatan Ergün, "Bu aşamada taraftarımızdan ricamız, tahriklere kapılmadan, sadece takımımızı desteklemeleri ve şampiyonluk yolunda takımımızı tezahüratlarıyla motive etmeleridir" ifadelerini kullandı.


Kaynak: