Son Dakika Haberler

Galatasaray-Atletico Madrid maçına doğru

Eklenme Tarihi: 06.08.2014 - 18:34

Karşılaşma öncesinde iki takımın teknik direktörleri bir araya geldi

İZMİR (AA) - Geliri Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlanacağı Galatasaray-Atletico Madrid maçı öncesinde iki takımın teknik direktörleri bir araya geldi.

İzmir'de konakladıkları otelleri birbirine yakın olan iki takımdan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'yi kaldığı otelde ziyaret etti.

İki teknik adam birbirlerine takımlarının formalarını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, GS TV'ye yaptığı açıklamada, Atletico Madrid'in Soma'daki maden faciası için İzmir'e geldiğini, bu nedenle teknik direktör Simeone'ye teşekkür etmek için kendisini ziyaret ettiğini söyledi. Soma'daki maden faciasının çok kötü bir anı olduğunu kaydeden Prandelli, "Maalesef 301 kişi öldü. Bir sürü aile bu olayın ortasında buldu kendisini. Biz bu kötü olaydan dolayı biraz yardım edebilirsek çok mutlu oluruz" dedi.

Bu akşamki karşılaşmanın futbolseverler için güzel bir müsabaka olmasını dileyen Prandelli, "Bizim için çok büyük bir test olacak. Çok organize bir takımla mücadele edeceğiz" dedi.

Prandelli, Atletico Madrid forması giyen Arda Turan için de Arda'nın Galatasaray taraftarı olduğunu ve geçmişte takım için önemli bir isim olduğunu kaydetti.


Kaynak: