Son Dakika Haberler

Foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatı

Eklenme Tarihi: 02.08.2014 - 20:23

TFF, TBF, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri ile TSYD başsağlığı mesajları yayımladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleriyle, Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi, sarı-kırmızılı takımın antrenmanına gittiği Florya Metin Oktay Tesisleri önünde geçirdiği kaza nedeniyle yaşamını yitiren Sabah gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajları yayımladı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri ile TFF ve TBF de yayımladıkları mesajlarda yaşanan acıyı paylaştıklarını belirtip, başsağlığı diledi. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi'nin yayımladığı mesajda ise "Meslektaşımız ve Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştur. Camiamız ve ailesine başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı. 


Kaynak: