Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Fethiye'de uçuruma itildiği ileri sürülen hamile kadının kayalıklara inme anı ortaya çıktı

Yerli bir turist aile tarafından tesadüfen kaydedilen ve dava dosyasına da giren görüntülerde, hayatını kaybeden kadının, kendisini kayalıklardan aşağıya attığı ileri sürülen sanık kocasıyla birlikte uçurum kenarına ilerlediği görülüyor Görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kaydeden kişinin "Ya bu adam bu kadını atacak ya da bu kadın bu adamı atacak" demesi dikkati çekiyor

Anadolu Ajansı haberine göre;

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi'nde fotoğraf çekildiği sırada kayalılardan aşağıya itildiği ileri sürülen hamile kadının, davanın sanığı kocasıyla birlikte kayalıklara inme anının görüntüleri ortaya çıktı.


Kelebekler Vadisi'ni gezmeye gelen yerli bir turist aile tarafından 3 yıl önce cep telefonuyla tesadüfen kaydedilen görüntü, hayatını kaybeden kadının ağabeyi Nayim Yolçu'ya ulaştırıldı.


Ailenin avukatlarınca savcılığa sunulan görüntüler, hazırlanan iddianamede de yer aldı.


Eşi Semra Aysal'ı (32) fotoğraf çektirdiği sırada Kelebekler Vadisi'nin kayalıklarından uçuruma iterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Hakan Aysal'ın (40) yargılandığı davanın dosyasına da giren görüntüler, kadının ailesi tarafından basınla paylaşıldı.


Sanık Hakan Aysal'ın elinden tuttuğu 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'la uçurum kenarına ilerlediği görülen videoda, çiftin yokuş aşağı inerken kayalık alanda yürümekte zorlanmaları dikkati çekiyor.


Bu sırada görüntüyü çeken kişinin, "Ya bu adam bu kadını atacak ya da bu kadın bu adamı atacak. Ben terlikle oraya inmem" dediği duyuluyor.


- "Olayın aydınlanması için görüntüyü bize ulaştırdılar"


Nayim Yolçu, AA muhabirine, kardeşi ve karnındaki bebeğini böyle bir olayla kaybetmenin acısını hala yaşadıklarını söyledi.


Olay günü orada bulunan birçok kişinin tanıklık etmek için kendilerine ulaştığını ve bilgi paylaşımı yaptıklarını anlatan Yolçu, "Bu görüntüyü çeken kişi de olayın aydınlanması için bize görüntüyü ulaştırdı. Adaletin tecelli edeceğine inancımız tam. Sanık, ilk duruşmada yaşanılanların aksine birçok hususta yalan söyledi. Biz bunları da belgeleriyle önümüzdeki duruşmada mahkemeye sunacağız." ifadelerini kullandı.


Yolçu, sanık Hakan Aysal'ın cenazeden iki gün sonra veraset ilanı çıkartmak için mahkemeye başvurduğunu ve bu başvuruda tek varisin kendisi olduğunu belirttiğinin belgelerine de ulaşıldığını kaydetti.


Semra Aysal, Kelebekler Vadisi'nde 19 Haziran 2018'de fotoğraf çektirirken kayalıklardan düşerek karnındaki 7 aylık bebeğiyle hayatını kaybetmişti. Ölümün şüpheli bulunması üzerine başlatılan soruşturmada, olaydan kısa bir süre önce eşine 400 bin lira değerinde ferdi kaza sigortası yaptırdığı tespit edilen Hakan Aysal gözaltına alınmış, eşini iterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla da 21 Kasım 2020'de tutuklanmıştı.


Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede ise "tasarlayarak öldürme" suçunu işlediği ileri sürülen Hakan Aysal hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmişti. Sanık Aysal, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde 11 Şubat'ta görülen davanın il duruşmasında suçlamaları reddetmişti.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English