Son Dakika Haberler

Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) Başkanı Şahin Acar: “Tüm salgın önlemlerinin alındığı FESPA Eurasia 2021’i bu yıl 10 binden fazla ziyaretçiyle rekor katılımla tamamlamayı hedefliyoruz. Yabancı katılımcı sayısı da 2 bin kişiden fazla bir rakamla rekor kıracak. 4 günde fuar süresince ekonomiye 1 milyar dolarlık iş bağlantısıyla hareket katacağız”

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya'nın önde gelen fuarlarından FESPA Eurasia 2021 İstanbul'da kapılarını ziyarete açtı.


FESPA Eurasia'dan yapılan açıklamaya göre, salgın nedeniyle geçen yıl ertelenen FESPA Eurasia fuarı başladı. İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 5 Aralık Pazar günü sona erecek fuar, 10 binden fazla sektör profesyonelini bir araya getirecek. Türkiye'nin sektör liderleri ve küresel markalardan oluşan 500'den fazla marka, yeni teknolojilerini ve en yeni uygulamalarını 8'inci kez düzenlenen FESPA Eurasia'da sergileyecek. 2 bin kişilik yabancı ziyaretçiyle tamamlanacak fuar, ekonomiye ve sektöre 1 milyar dolarlık hareket katacak.


Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) Başkanı Şahin Acar, heyecanla beklenen ve sektöre hareket katan fuarın yılın ortasından itibaren yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirterek, “Tüm salgın önlemlerinin alındığı FESPA Eurasia 2021'i bu yıl 10 binden fazla ziyaretçiyle rekor katılımla tamamlamayı hedefliyoruz. Yabancı katılımcı sayısı da 2 bin kişiden fazla bir rakamla rekor kıracak. Tüm katılımcılar ve ziyaretçiler sektördeki en son yenilikleri keşfederek en iyi yatırım kararını alma şansı yakalayacaklar. Hedefimiz iç piyasayı canlandırmak ve ihracatı artırmak olacak. 4 günde fuar süresince ekonomiye 1 milyar dolarlık iş bağlantısıyla hareket katacağız.” ifadelerini kullandı.


FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici ise sektörün iki yıllık enerjisini bu fuarda atacağını aktararak, şunları kaydetti:


"Toplam 8,5 milyar dolarlık büyüklüğe sahip sektörün iş hacmi bu önemli buluşmayla genişleyecek. Baskı ve endüstriyel reklam dünyası salgında zor bir süreçten geçti, fuardaki ticari faaliyetlerle bu açığı kapatmayı hedefleyeceğiz. FESPA Eurasia, tüm bölgede bir sonraki yılın trendlerini belirleyen bir etkinlik olduğu için, fuara sadece Türkiye'den değil, Avrasya Bölgesi'nden de uluslararası ziyaretçiler yatırım yapmak için geliyor. Bizler de sektörün en iyi markalarıyla alıcıları İstanbul'da buluşturarak tüm Avrasya bölgesine hareket katacağız. Tüm sektörü 2-5 Aralık tarihleri arasında FESPA Eurasia fuarına bekliyoruz.”



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English