Son Dakika Haberler

Fenerbahçe'den hukuki süreç açıklaması

Eklenme Tarihi: 14.06.2014 - 18:48

"Eylül ayında hasta kabul etmeye başlayacağımız Eğitim Hastanesi'nin bütçesi 220 milyon dolar. İleriki bir tarihte de Türkiye'de çok az olan, tam teşekküllü bir çocuk hastanesi açacağız"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın kendilerine karşı başlatacağını duyurduğu hukuki süreçle ilgili bir açıklama yaptı. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçının ardından kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Mahmut Uslu ve Ahmet Özokur'un düzenlediği basın toplantısındaki bazı beyanlar sonucunda sarı-kırmızılıların hukuki süreç başlatılacağı yönündeki açıklamasına cevap verildi. 

Açılacak davanın sabırsızlıkla beklendiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Tüm spor kamuoyunun bilmesini isteriz ki; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu davanın bir an önce başlamasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu vesileyle Türk futbolunun son 40 yıllık geçmişinde, özellikle Galatasaray Spor Kulübü'nün bizzat içinde yer aldığı olan biten her şeyin açıklığa kavuşması, bizim uzun süredir gerçekleşmesini istediğimiz bir gelişmedir. Yaşanan tüm olayların canlı tanıklarıyla, somut delillerle ve o döneme ait belgelerle, bu davaya desteğimizin tam olacağının tüm kamuoyunca bilinmesini isteriz."


Kaynak: