Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt:

Eklenme Tarihi: 25.06.2014 - 23:24

"Biz bugüne kadar her türlü açıklamalara cevap verdik. Ancak bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz. Zira biz bile bu korkuya karşı verecek bir cevap bulamıyoruz. Bu nedenle cesurca susuyoruz"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Kulübü'nün "Futbolda Şike" davası konusundaki açıklamasına karşı bir duyuru yaptı.

Kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, "Bazı güzide kulüplerimizin kulüplerindeki tüm sorunlarını çözen mahir yönetimlerinin, kulübümüz ile ilgili yapmış oldukları açıklamalar tarafımıza ulaşmıştır" denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Biz bugüne kadar her türlü sportif açıklamaya, gayri samimi, kurnaz kutlama davetlerine, imitasyon Sicilya tarzı açıklamalara, 17 Haziran kaçışlarına ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara, bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan cevap verdik. Ancak bu sefer tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun beklentilerini bir kenara bırakmak durumunda kaldık. Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz. Zira biz bile bu korkuya karşı verecek bir cevap bulamıyoruz. Bu nedenle cesurca susuyoruz."


Kaynak: