Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Faizsiz Ve Peşinatısız Birikimoto İle Araba Sahibi Olun!

Faizsiz Ve Peşinatısız Birikimoto İle Araba Sahibi Olun!

 
Birikimoto, Türkiye’de alanında faaliyet gösteren çok ender firmalardan birisidir. Faizsiz ve peşinatsız araba alımı yapmak isteyen kişilerin isteklerine cevap vermek amacıyla açılan firma kısa sürede sayısız başvuru ile büyük bir büyüme göstermiştir.
 
 Faizsiz araç almak isteyenlerin aynı zamanda herhangi bir peşinat ödemesi yapmadan da araç alabilecekleri tek sistemde Birikimoto firması taksit süreleri ve avantajlı ödeme imkanları ile rakip firmalardan daha iyi avantajlara sahiptir.
 
 Hem Faizsiz Hem de Peşinatsız Araba Sahibi Olmak Mümkün müdür?
 
 Bilinen tüm finans şirketleri bu başlıkta sayılan unsurların ya tamamını şart koşuyorlar veyahut da en az birini minimum düzeyde karşılamak kaydıyla müşterilerine parasal destek sağlıyorlar. Hem faiz almadan hem de peşinat istemeden araç alımı yaptıracak firmalar ise neredeyse yok gibidir.
 
 Faizsiz araba sahibi olma konusunda bir fikri olmayan insanların bu konuda arayış içinde olmaları bile söz konusu değildir. Çünkü böyle bir uygulamayı akla hayale bile getiremiyorlar. Sistemi bilmediği için başvuru yapmayan kişiler sistem hakkında bilgi sahibi olunca da büyük bir şaşkınlık yaşamaktadırlar.

 Birikimoto firması, insanların hayallerini ve akıllarına bile getirmedikleri faizsiz araba alımı için yapılan finansal destek uygulamasını gerçekleştiriyor ve insanları böylece hayallerine kavuşturuyor.
 
 Birikimoto’dan Faizsiz ve Peşinatsız Araç Desteği Almanın Yöntemleri Nelerdir?
 
 Birikimoto firmasından almak istediğiniz araç için finansal destek alabilirsiniz. Alacağınız bu destek kısmi değil tam bir destek olacaktır.

 Yani aracı alabileceğiniz bütün tutarı birikimoto size vermek üzere sizinle anlaşma yapmaktadır. Bu anlaşmanın genel kuralları belli olmak üzere bazı detayları sizin talebiniz doğrultusunda belirlemektedir.

 Birikimoto, çok uzun vadelerde herhangi bir faiz ödemeden sadece almak istediğiniz araç tutarı kadar para ödeyerek parasal yardım alabiliyorsunuz. Birikimoto üstelik sizden herhangi bir peşinat da istemiyor.

Alacağınız araç parasının bir kısmını taksit ödemelerine başlamadan peşinat olarak ödemeniz de gerekmiyor. Sadece belirlenmiş taksit tutarları kadar vade sonuna kadar taksit tutarlarında herhangi bir artış olmadan ödeyeceğiniz paralarla peşinatsız araba sahibi olma dönemi başladı. Bu fırsat artık baki ve ne zaman isterseniz birikimoto ile peşinatsız ve faizsiz araba satın alabilirsiniz.

Birikimoto web sitesi: https://www.birikimoto.com/
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English