Son Dakika Haberler

Eşya Depolama

 

Eşya depolama ve saklama hizmetleri, günümüzde tüm dünyada modern bir ihtiyaç haline gelmiştir.

Kişilerin evlerinde ya da işyerlerinde atmaya kıyamadıkları ve kalabalık yapan tüm eşyalarını depolama firmalarında ki

kiralık depolarda saklamaları en iyi çözümler arasında yer almaktadır.

Ev değiştirme sonucu yeni eve sığmayan eşyalar ya da mevsimlik kullanılan eşyaların bir süreliğine güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi için
depolama ihtiyaçlarına karşı bazı firmalar bazı çözümler üretip kendi depolarında saklamaktadırlar.

Eşya depolama başlı başına zaman ve uzmanlık gerektiren bir konudur. Depolama işlerinizin tüm sürecini yönetecek ve sizin yerinize tüm işleri yapacak
çok sayıda Eşya Depolama firmaları var.

Büyüyen işyerleriniz ve artan malzemeleriniz için depolama çözümleri sunan bazı firmalar ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

Bu malzemelerinizin saklanması veya korunması sizlere bazı ek maliyetler getirebileceği gibi zamanınızı da harcamaktadır.

Daha fazla depolama alnına ihtiyacınız varsa ve bunun için deponuz yoksa depolama firmaları ile çalışabilirsiniz.

İstanbul genelinde 1994 yılından itibaren nakliyat ve depolama hizmeti veren Rumeli Depolama ile profesyonel bir şekilde depolama hizmeti
alabilirsiniz. Rumeli Depolama, yılların verdiği tecrübe ve son teknolojik araçlar ile siz değerli müşterilerine nakliyat ve depolama konforu sunuyor. İstanbul genelinde en yaygın depolama ağına sahip olan firma
sizlere en kaliteli hizmeti sunuyor.

Depo İstanbul

İstanbul gibi bir metropol şehirde eşyalarınızı depolamak için farklı çözümler aramanıza gerek yoktur, Depo İstanbul şirketlerini arayarak ücretsiz expertiz talep edebilirsiniz.
Expertiz evinize gelerek sizlere nakliye ve depolama süreci ve fiyatları hakkında ön bilgi verecek ve süreç derhal başlayacaktır.

Covid-19 salgını nedeniyle evinize expertiz çağırmadan da Whatsapp gibi uygulamalardan eşyalarınızın resimlerini göndererek en kısa sürede gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Ev Depolama

Ev Depolama hizmetlerinde ev eşyalarınızın toplam kaplayacağı alanın kaç m³ olacağı önemlidir.

Bu bilgiyi öğrendikten sonra eşyalarınızın paketlenmesi için hangi kalitede malzeme seçeceğinize karar vermelisiniz.
Firmaların bazı zamanlarda kampanyaları ve indirimleri olabiliyor, bu kampanyaları araştırarak başlayabilirsiniz.

Böylelikle bütçenize uygun ödeme yapabilir, gereksiz harcamalardan kaçınabilirsiniz.

Eşya Paketleme ve Ambalajlama

Rumeli Depolama, sizleri yormadan tüm eşyaların paketlenmesi ve ambalajlanması ile ilgilenir, kırılacak eşyalarınız için özel koruyucu malzemeler kullanır.
Ayrıca eşyalarınızın demontaj ve montaj işlemleri içinde ayrı bir firma aramanıza gerek yoktur. Uzman personelleri ile ambalajlama, taşıma ve depolama süreçlerini
baştan sona başarılı bir şekilde yönetmektedirler.

Depolama Sigortası

Kiralık depolarda saklanacak eşyaların yangın, sel, hırsızlık ya da deprem gibi bazı zararlara karşı sigortalanmaları gerekmektedir.
Bunun için depolama firmasının çalıştığı sigorta firması oldukça önem arz etmektedir.
Rumeli Depolama, Türkiye genelinde en yagın ve en bilinen sigorta firmaları ile anlaşma yaparak
müşterilerinin eşyalarının zarar görmesi halinde poliçede belirlenen özel şart, kloz ve limitler dahilinde zararların karşılanmasına olanak sağlar.

Ofis Taşıma

Ofis Taşıma işlemleri de aynen depolama işlemleri gibi başlar ve ücretsiz expertiz yaptırarak ofis malzemelerinizin taşınması işlemlerine başlayabilirsiniz.
Ofis taşıma işlemlerinde bunlara ek olarak yine taşıma ve nakliye sigortası yapılır.
Tüm ofis mobilyalarınız itinayla marangoz ekipleri tarafından demonte edilip güzelce numaralandırılarak paketleme işlemleri yapılır.
Kapalı kasa araçlarla nakliye süreciniz başlar ve İstanbul içinde bu taşınma süresi ortalama 3 gün sürer.

İletişim bilgilerimiz:

rumeli@depodaevim.com

Tel:0850 304 61 65
0(216) 399 94 94


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English