Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Estetik Uygulamaların Hayatımızdaki Yeri ve Önemi

Estetik Uygulamaların Hayatımızdaki Yeri ve Önemi

Estetik operasyonların başlangıç tarihi çok eskilere dayanır. İnsan ihtiyacından doğmuş olan estetik operasyonlar geçmişten günümüze kadar kendisini geliştirmiştir. Estetik uygulamaların çeşitli sebepleri olsa da ortaya çıkma sebebi ihtiyaç duyulmasıdır. İnsan derisi farklı bir yapıya sahiptir çoğu şekli alabilir. Kilo alıp vermeyle sarkar, bombeli görünüm oluşturur. Bunun yanı sıra örneğin bir insan dudak yapısının ince olmasından dolayı rahatsız oluyor olabilir. Ya da göğüslerinin fazlaca büyük olmasından dolayı bel ağrısı sorunu yaşıyor olabilir. Bu gibi durumlarda estetik operasyonların önemi paha biçilmezdir. Dudak yapısını kalınlaştırmak günümüz teknolojisiyle 15-20 dakika süren bir işlemden ibarettir. Gelişen ve hala gelişmekte olan estetik cerrahi insanların yardımına koşar. Estetik cerrahinin birçok alanı bulunur. Aşırı kilo alımı sonrasında kilo verildiğinde deri sarkar. Deri sarkması spor yaparak geçirilemiyor. Spor yapmanın çok çeşitli faydaları olsa da deri sarkmasının önüne geçemez. Kiloların yanı sıra derinin sarkması insani oldukça rahatsız eden bir durumdur. Karın germe estetik uygulamasıyla karın bölgesindeki sarkmalar giderilir. Karın germe yöntemlerini merak ediyorsanız bu: https://www.gokhanhaytoglu.com/karin-germe.html linkteki sayfada doyurucu bir içerik bulabilirsiniz.
 
Karın Bölgesindeki Sarkmalardan Karın Germe Uygulamasıyla Kurtulabilirsiniz
 
Karın germe estetik uygulamasının iki çeşidi vardır. Karın germe uygulaması karın bölgesindeki birtakım yağlardan kurtulmayı sağlasa da asıl amacı bu değildir. Karın bölgesi en hızlı yağlanan bölgeler arasındadır. Düzenli beslenilmediği takdirde ilk yağlanma karın bölgesinde başlar. Yağlanma oranı arttıkça deri yağları örtebilmek için genişler. Gittikçe genişleyen deri kilo verme durumunda eski haline dönemez. Eski haline dönemeyen deri sarkmaya başlar. Bu sarkmalar insan için büyük sorun oluşturabilir. Yağ oranı oldukça düşük olan bölgede derinin genişlemesi ve eski haline dönememesinden dolayı sarkma görülmüş olur. Bu sarkmalar zamanla eski halini almaz bu nedenle estetik uygulama gerçekleştirilmesi zorunludur. Karın germe estetiğinde sarkmalar göbek deliğini aşmışsa tam karın germe eğer sarkmalar göbek deliğinin altında kalıyorsa mini karın germe estetik uygulamasına başvurulur. Karın germe estetik uygulaması önemli bir işlem olduğundan dolayı tanınan başarılı doktorlar tarafından yapılması önemlidir. Operatör Doktor Gökhan Haytoğlu bilgileri ve tecrübesiyle bugüne kadar birçok başarılı karın germe operasyonu gerçekleştirmiştir. Karın germe operasyonu için Operatör Doktor Gökhan Haytoğlu’na internet sitesi üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
 
Doğal Görünen Hacimli Dudaklar Dudak Dolgusuyla Mümkün
 
Dudak dolgusu ameliyat gerektirmeyen işlemlerden bir tanesidir. Oldukça kısa süren dudak dolgusu işlemiyle çok kısa bir süre içerisinde doğal görünen hacimli dudaklara sahip olabilirsiniz. Dudak dolgusu yaptırmak için Operatör Doktor Gökhan Haytoğlu sizlere yardımcı olur. Her insanın dudak ölçüsü farklıdır ve insanın yüzüne uygun dudakların belli bir oranı vardır. Dudak dolgusu yaptırmak isteyen her insanın öncelikle belli ölçüleri alınır. Her insanın ideal dudak boyutu farklıdır. Bu nedenle ölçü alınır. 15-20 dakika sürecek uygulamanın ardından doğal görünen hacimli dudaklara kavuşabilirsiniz. Dudak dolgusu işlemini hemen yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayarak hem teknik bilgi hem de randevu alabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English