Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeri yerinde

Seydişehir’de faaliyet göstermekte olan Sınırlı Sorumlu Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi eski vakıflar Bankasının bulunduğu binaya taşındı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeri yerinde
Kooperatifin yeni yerinde faaliyete başlaması nedeni ile düzenlenen törene Kaymakam Aydın Erdoğan,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Halkbank Bölge Müdürü Sinan Gezenerler, Konya Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz, Konya Esnaf Kefalet Kooperatif 20. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, Halkbank Seydişehir Müdiresi Çiğdem Ateş, Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı İbrahim Aypar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yeni hizmet binalarının kendilerine kazandırılmasında emeği geçen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Mehmet Baybağan; Belediye başkanımızın büyük gayreti ile odamıza bu güzel hizmet binamızı kazandırdık.  Başkanımız her zaman esnafımızın yanında. Pandemi sürecinde de esnaflarımıza desteklerini esirgemediler. Belediye Başkanımız ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, Hayırlı uğurlu olsun ” dedi. 

Ekonomiye hareket veren esnaflarımızın desteklenmesi ve en güzel mekanlarda kendilerine hizmet verilmesi şart diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir de birçok yerde olmayan bir binamız vardı. Ama daha güzel bir yerlerinin olması ve daha güzel hizmetlerin verilmesi gerekiyordu. Ben burada Durmuş Onar Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendileri ciddi anlamda gayret gösterdi. Bankalar Caddesi önceleri ticari kalbin yoğun olduğu bir yerdi. Şehir büyüyünce banklar farklı bölgelere taşındı. Burası biraz hareketliliğini kaybetti. Kooperatifimizin buraya gelmesi ile yeniden hareketlilik sağlanmış olacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beyin bize çok büyük desteği oldu ben kendilerine teşekkür ediyorum. Sonuç olarak amaçladığımız bir hedefe beraberce ulaşmış olduk. Bundan dolayı kooperatifine ve esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum “şeklinde konuştu. 

Kooperatifin yeni yerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Kaymakam Aydın Erdoğan; eski kooperatif binamız çok verimli değildi. Burası daha nezih ve güzel bir ortam oldu. Binamızın kooperatifimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnaf ve Sanatkarımıza hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

 Protokol konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yapmış olduğu dua ile kooperatif hizmete açıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English