Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Eşini ve çocuklarını rehin alan zanlı hakim karşısında

Mersin'de, boğazına bıçak dayadığı eşini ve çocuklarını 6 saat rehin aldığı iddiasıyla tutuklanan kişinin yargılanmasına başlandı

Anadolu Ajansı haberine göre;

MERSİN (AA) - Mersin'de, boğazına bıçak dayadığı eşini ve çocuklarını 6 saat rehin aldığı iddiasıyla 7 yıla kadar hapsi istenen sanık, hakim karşısına çıktı.


Mersin 20. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ali A, rehin aldığı eşi müşteki Nurcan A. ve avukatlar katıldı.


Ali A, savunmasında, olay gününde evden ayrılmak isteyen eşinin kendisine küfür ve hakaret ettiğini öne sürdü.


Bunun üzerine eşiyle tartışmaya başladığını dile getiren Ali A, "Eşimle tartıştık. Bana terlikle ve paspas sopasıyla vurdu. Sonra polisler geldi. Polisten kendimi korumak amacıyla bıçağı aldım. Bıçağı eşimin boğazına değil, boğazının alt kısmına tuttum. Şiddet uygulamadım. Amacım çocuklarıma ve eşime zarar vermek değildi. Pişmanım." diye konuştu.


Müşteki Nurcan A. ise eşinin önceki yıllarda da kendisine şiddet uyguladığını ve bu yüzden kadın sığınma evine yerleştiğini ancak çocuklarının babasız kalmaması için evine geri döndüğünü aktardı.


Olay gününü anlatan Nurcan A, şunları kaydetti:


"Babama gitmiştik. Dönüşte eve geldim ve evin dağınık olduğunu gördüm. Tartışmaya başladık. Bu sırada ailemi arayarak küfürler etti. Sabah eşyalarımı topladım çocuklarla evden çıkmak üzereyken bizi alıkoydu. Bu sırada eşyalarımızı yaktı. Ben balkona koştum ve bağırdım. Bu sırada bana tekme ve tokat attı. Daha sonra polisler geldi. Bıçağı boynuma dayadı ve bizi rehin aldı. Ölümden korkmuyorum ama Emine Bulut gibi çocuklarımın gözü önünde ölmek istemiyorum."


Mahkeme hakimi, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi.


Öte yandan, duruşma öncesinde adliye binası önünde bir araya gelen Mersin Kadın Platformu üyeleri olayı kınayan açıklama yaptı.


Mersin'de 1 Eylül'de, boğazına bıçak dayadığı eşini çocuklarının yanında 6 saat rehin aldığı öne sürülen Ali A, tutuklanmış, şüphelinin 7 yıla kadar hapsi istenmişti.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English