Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Erkek arkadaşı tarafından darbedildikten 1,5 ay sonra intihar ettiği ortaya çıktı

Sosyal medyada erkek arkadaşının darbetmesi sonucu öldüğü iddiasıyla görüntüleri paylaşılan kadının, evinde bornoz kuşağıyla kendisini asarak intihar ettiğine ilişkin adli tıp raporu düzenlendiği öğrenildi Ölümünden bir süre önce bayılana kadar darbettiği kız arkadaşının görüntülerini paylaşan Ümit U'nun, 17 Nisan'da çekildiği belirlenen görüntülerin ardından 30 gün mağdura yaklaşmama tedbiri uygulanarak serbest bırakıldığı belirtildi

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Sosyal medyada sevgilisinin darbetmesi sonucu öldüğü iddiasıyla görüntüleri paylaşılan kadının, 17 Nisan'daki olaydan 1,5 ay sonra evinde bornoz kuşağıyla kendisini asarak intihar ettiği otopsi sonucu belirlendi.


AA muhabirinin, emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Ümit U, 3 Haziran'da Ankara'nın Keçiören ilçesi Yükseltepe Mahallesi'nde yaşayan ve Aleyna Çakır ismini kullanan kız arkadaşı Sema Esen'in evine gitti.


Esen'in kapıyı açmaması üzerine çilingire kapıyı açtıran Ümit U, eve girdiğinde Esen'in cansız bedeniyle karşılaştı.


İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.


- "Eve geldiğinde beni bu halde bulamayacaksın"


Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Ümit U, Esen'in olaydan bir gün önce "Benim yanımda annem babam yok. Eve geldiğinde beni bu halde bulamayacaksın." şeklinde mesaj attığını, intihar edeceğini düşünmediğini, sabah eve gittiğinde Esen'i asılı vaziyette gördüğünü anlattı.


Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonucu Esen'in, "bornoz kuşağıyla kendini asmak suretiyle intihar ettiği" yönünde rapor düzenlendi.


- Sosyal medyadaki darp görüntüleri


Öte yandan, Esen'in yerde hareketsiz yattığı anlara ilişkin sosyal medyada Ümit U. tarafından yayımlanan görüntülerin 17 Nisan'da çekildiği belirlendi.


"Konut dokunulmazlığının ihlali, kasten yaralama, tehdit ve hakaret" suçlarını işleyerek görüntüleri çeken şüphelinin, sevk edildiği adli mercilerce 30 gün süreyle 6284 sayılı kanun kapsamında şiddet mağdurunun konutuna, okuluna, iş yerine yaklaşmama tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi.


Esen hakkında ise aynı kanun kapsamında 30 gün süreyle geçici koruma altına alınması tedbiri uygulandığı belirtildi.


Ankara Emniyet Müdürlüğünün olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English