Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ereğli’de hayırsever desteğiyle yaptırılan ASM'nin açılışı gerçekleştirildi

Ereğlili hayırsever işadamı Arif Balcı tarafından yaptırılan 5 Nolu Sevda-Arif Balcı Aile Sağlığı Merkezi (ASM ) düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ereğli’de hayırsever desteğiyle yaptırılan  ASM’nin açılışı gerçekleştirildi
Ereğli’de Talatpaşa Mahallesi’nde hizmete giren aile sağlığı merkezinin açılış törenine Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Ereğli İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz, siyasi parti ilçe temsilcileri ile mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 
Açılış töreni öncesi konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, sağlık yatırımları konusunda Ereğli’nin hızlı yol aldığını görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.  1. Basamak sağlık yatırımları konusunda Ereğlili hayırseverlerin verdiği desteğin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Koç, “Ereğli ilçemizde hayırseverlerimiz tüm Konya’ya örnek teşkil edecek hizmetlere imza atıyorlar. Ereğli Belediyesi’nin tahsis ettiği arsa üzerinde hayırsever ailemizin yaptırdığı altı birimlik aile sağlığı merkezi burada çok güzel hizmetlere vesile olacak ve vatandaşlarımız hak ettikleri hizmetleri kendilerine yakışan bir sağlık tesisinden alacaklar” diyerek hayırsever Balcı ailesine teşekkür etti.  Prof. Dr. Koç, “Sayın Belediye Başkanımız bir sağlık tesisi ihtiyacımız var dediğimizde hangi bölgede olursa olsun önümüzü açıyor ve arsa tahsisleri konusunda bizlere çok büyük katkılar sağlıyor. Bunun için kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’da konuşmasına aile sağlığı merkezini yaptıran işadamı Arif Balcı’ya teşekkür ederek başladı. Ereğli Belediyesi olarak yeni aile sağlığı merkezleri ve 112 istasyonlarının açılmasına vesile olma bakımından önemli bir görevi ifa ettiklerini vurgulayan Başkan Oprukçu, “Ereğli Belediyesi olarak sağlık yatırımları konusunda ihtiyaç duyulan, belediyeye ait arsaların tahsis edilmesi noktasında üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi. 
Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı da konuşmasında, devlet-millet işbirliği ile pekçok sorunun ortadan kalktığını söyledi.  Aile sağlığı merkezlerinin kolay ulaşılabilir ve ferah olmasının önemli olduğunu belirten Kaymakam Çakıcı, “Ereğli’de aile sağlığı merkezlerinin kazandırılmasında emeklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Mehmet Koç, hayırsever işadamı Arif Balcı ve eşi Sevda Balcı’ya teşekkür plaketi takdim etti. Açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri sonrasında aile sağlığı merkezi binasını gezdiler. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English