Son Dakika Haberler

Epsilos Hazır Web Sitesi

 

 

Firmaların, sınırlarını genişletmeleri ve hizmetlerini dünyaya ulaştırmaları için web siteleri birincil önceliğe sahip. Kişisel veya kurumsal web sitesine sahip olmanız için dikkat etmeniz gerekenler var. Web siteniz mobil uyumlu olmalı. Anlaşılır bir içeriğe, hizmetlerinizi özetleyecek bir hiyerarşiye sahip olmalı. Ziyaretçiyi yormayan bir web sitesine ihtiyacınız var. Web sitenizi kolayca düzenlemelisiniz. Ayrıca soru veya sorunlarınızda danışabileceğiniz bir teknik destek hizmeti almalısınız. Her sektörde kişisel veya kurumsal hazır web sitesi çözümleri sunan Epsilos, sizin için en kaliteli web sitesini en uygun fiyatlarla sağlıyor. Gelişmiş şablon yönetimi ile kolay özelleştirme imkanı sağlıyor. 

 

Web siteniz, sağladığınız hizmeti veya ürünleri doğru bir şekilde yansıtmalı. Bunun için size uygun hazır web sitesi tasarımlarını kullanabilirsiniz. Epsilos ile ihtiyacınıza yönelik ve en uygun maliyetlerle mobil uyumlu web sitesi kurun. İstediğiniz gibi özelleştirin. Hazır bölümleri kullanarak tek tuşla içerikleriniz için tasarım alanları yaratın.

 

Epsilos, SEO uyumlu yapısı ve blog sistemiyle zengin içerikler üretmenize olanak sağlar. Rakiplerinizle aranızı açmanız için önemli bir fırsat sunuyor. Web sitesi fiyatlarının yayınlandığı paketler sayfasından sizin için uygun bir paketi seçerek hemen başlayabilir,  aynı gün web sitenize sahip olabilirsiniz. 

 

Epsilos’un sunduğu avantajları daha yakından tanımak için video sunumu izleyebilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=k5cVfM9oRqs

 

Gelişmiş Şablon Yönetimi

 

Tasarımlarınızda kolayca yeni sayfalar oluşturabilirsiniz. Bunun için şablon yönetiminde sayfanızı kolayca satır ve sütunlara ayırabilirsiniz. Sayfanızı çeşitli alanlara böldükten sonra, içeriğinize uygun modülleri tek tuşla ekleyin. Bir resim, metin alanları, video, harita ve daha birçok web sitesi elemanını kolayca sayfanıza ekleyebileceksiniz. 

 

Sektörel Tema Tasarımları

 

Epsilos, her alanda web sitesi temaları sunar. Kolay kullanıma sahip, yeni nesil ve şık temalara anında sahip olacaksınız. Her tema mobil uyumluluğa sahiptir. Gelişmiş layout yönetimi sayesinde eklediğiniz her içerik otomatik olarak mobil uyumlu hale gelir.

 

SEO Yönetimi

 

Her sayfa, her blog yazısı ve kategorisi için SEO ayarlamalarını kolaylıkla yapabileceksiniz. Anlaşılır bir yönetim paneli ve kullanıcı kılavuzlarıyla SEO ayarlarını en doğru şekilde uygulayabilirsiniz.

 

Blog Yönetimi

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English