Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

En Ucuz Trafik Sigortası ve Kasko Nereden Yapılır?

En Ucuz Trafik Sigortası ve Kasko Nereden Yapılır?

Trafik sigortası ve kasko sigortası, araç sahiplerinin otomobillerini ve kendi canlarını, meydana gelebilecek trafik kazalarında güvence altına almalarını sağlamaktadır. Her yıl Türkiye’de milyonlarca maddi ve can kayıplı trafik kazası yaşandığı göz önünde bulundurulduğunda kişiler bu tür sigorta destekleri sayesinde kazalarda minimum kayıplar yaşayabilmektedir. Zorunlu trafik sigortası ile kasko sigortasını bütçesine uygun fiyatlarla yaptırmak isteyen araç sahiplerinin kullanabilecekleri bazı araçlar bulunmaktadır. Örneğin internet üzerinden en uygun fiyatlı trafik sigortası ve kasko poliçesi yaptırmak mümkündür.

En Uygun Fiyatlı Zorunlu Trafik Sigortası
Bütçe dostu fiyat seçenekleri ile zorunlu trafik sigortası yaptırmak isteyenlerin internet üzerinden araştırma yapması yeterlidir. Bilindiği üzere zorunlu trafik sigortası, adından da anlaşıldığı gibi trafiğe çıkan veya çıkacak olan bütün motorlu taşıtlar için araç sahipleri tarafından yaptırılması zorunlu olan bir sigorta türüdür. Trafikte meydana gelebilecek kazalarda, maddi veya manevi kayıpların telafi edilmesinde çok önemli bir görev üstlenen bu sigortayı zamanında yaptırmayan araç sahiplerinin cezalarla karşılaşması kaçınılmazdır.
Trafikteki bütün motorlu taşıtların (moped vs hariç) zorunlu trafik sigortasını, gerektiği dönemde yaptırarak poliçelerini yenilemeleri gerekmektedir. Aksi halde trafikte yaşanabilecek kaza durumlarında kişilerin karşılaşacağı maddi kayıplar çok yüksek rakamlara ulaşabilmektedir. Ayrıca zorunlu trafik sigortasının araç sahiplerinin kendi araçlarında meydana gelen hasarları karşılamadığı bilinmelidir. Zorunlu trafik sigortası, kusurlu olan aracın karşı tarafa vermiş olduğu maddi ve manevi zararları karşılayan bir sigorta türüdür. Bu yüzden trafikte güvenli bir ortam oluşması açısından çok önemlidir. Siz de internet üzerinden sigorta şirketlerinin vermiş oldukları teklifleri araştırarak bütçenize uygun fiyatlarla zorunlu trafik sigortanızı yaptırabilirsiniz.



En Uyun Fiyatlı Kasko Poliçesi
Öte yandan zorunlu trafik sigortası dışında kasko sigortasının da araç sahipleri tarafından yoğun ilgi gördüğü bilinmektedir. Kasko değer listesi üzerinde yer alan kriterlere göre siz de aracınızın kasko poliçesinin ne kadar fiyatlandırıldığını merak ediyorsanız, bu konuda sigorta şirketlerinin internet sitelerine göz atabilirsiniz. Ulusal veya uluslararası çapta hizmet veren pek çok sigorta şirketinde kasko poliçesi yaptırırken farklı fiyat seçenekleriyle karşılaşılması mümkündür. Bu yüzden bütçenize uygun fiyatlarla seçim yapabilmek adına, sigorta şirketlerinin sunmuş olduğu bu hizmetleri karşılaştırabileceğiniz platformları tercih etmeniz faydalı olacaktır.

En Çok Tercih Edilen Trafik Sigortası ve Kasko Poliçesi
Türkiye’de araç sahiplerinin en çok tercih ettikleri zorunlu trafik sigortası ve kasko poliçesi detayları hakkında bilgi sahibi olabilmek için siz de www.sigortam.net bağlantı adresini kullanabilirsiniz. Bu sayede hangi güvenilir ve köklü sigorta şirketinin, aracınızın güvence altına alınması için ne kadar ücretler teklif ettiğini rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Böylelikle zamanı geldiğinde trafik sigortası ve kasko sigortası ödemelerinizi yaparak cezayla karşılaşmadan ya da hak kayıplarına uğramadan aracınızı güvence altına alabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English