Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

En Şık Tesettür Abiye Modelleri Tesettür Dünyası’nda

En Şık Tesettür Abiye Modelleri Tesettür Dünyası’nda

 
Birbirinden farklı renk ve tasarımlara ev sahipliği yapan tesettür abiye modelleri uygun fiyat garantisiyle alıcılara sunuluyor. Katıldıkları nikah ve nişan törenlerine şık bir şekilde katılmak isteyen kadınlar bu abiyelerden birini tercih edebilir. İnternetten de satışa çıkarılan bu ürünlerin bazıların indirim oranları yüzde kırka kadar ulaşıyor. Kampanyalı ürünler kapsamındaki tesettür abiyeler hem estetik hem de son derece dayanıklı kumaşların bir araya getirilmesiyle üretilmektedir.
 
 Sadece orta yaşlılara özel değil genç kuşakların da büyük ilgi gösterdiği yeni nesil tesettür abiyeler mevcuttur. Beğenilen ürünler önce favorilere sonra sepete eklenerek dakikalar içerisinde sipariş edilebilir. Topuklu ayakkabı, çanta ve takı gibi aksesuarlarla rahatlıkla kombin yapılabilen bu ürünler özel davetlerde de giyilebilir.
 
 Fırfırlı Tesettür Abiyeler
 
 Bu yılın en şık abiye modellerinin başında fırfırlı ürünler geliyor. Eteklik kısımları kıvrımlı ve fırfırlı olan bu elbise - abiye karışımı ürünler en şık davetlerde ve düğün gibi organizasyonlarda tercih edilebilir. Siyah, lacivert, kırmızı ve bordo gibi karakteristik renklere ev sahipliği yapan abiyeler aynı renkteki çantalar ile birlikte ikili takım olarak giyilebilir.
 
 Kadife kumaşından imal edilen versiyonları özellikle sonbahar - kış kreasyonu kapsamında değerlendirilebilir. İçerisinde eser miktarda elastan kumaşı da kullanılmıştır ve esneme payı oldukça yüksektir.
 
 Taşlı ve Kemerli Abiyeler
 
 Taş süslemeleriyle parıltılı bir görünüme sahip olan abiyeler bir diğer seçeneği oluşturmaktadır. 38 bedenden başlayan ölçüleri 48 bedene kadar uzanmaktadır. Bu sayede büyük beden abiye arayışında olan kadınlar da kendi bedenlerine en uygun abiyeleri satın alabiliyor. Hazır olarak kemeri ile birlikte satılan güpürlü abiyeler de bu yılın çok satan bir diğer modelidir. Başka hiçbir aksesuara gerek kalmadan giyilebilen kemerli abiyeler minimal bir zevk ölçüsünde giyilebilir. Pamuk ve polyester kumaşından imal edilen bu ürünlerin toplam garanti süresi ise 2 yıldır.
 
 Seyyar Pelerinli Abiyeler ve Renk Seçenekleri
 
 Son seçenekler arasında gösterişli bir imaj çizgisine sahip olan pelerinli abiyeler yer alıyor. Seyyar olan pelerinleri sırt kısmından çıkarılarak sade bir şekilde giyilme seçeneği de sunuluyor. Sadece kol kısmı pelerinli olan ürünler de bu kategoride bulunuyor.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English