Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

En Konforlu Şehir Tatilleri İçin Eskişehir Otellerinin Listesi

En Konforlu Şehir Tatilleri İçin Eskişehir Otellerinin Listesi

Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir, Osmanlı Dönemi yoğun olmakla birlikte köklü tarihinin izleri, doğal güzellikleri, parkları, şifalı kaynakları ve eğlence dünyası ile dolu dolu bir şehir tatili için en uygun noktalardan biridir. Porsuk Çayı şehrin içinden geçmekte olup, şehre Türkiye’nin Venedik’i yakıştırması yapılmaktadır.

Hem iş hem de gezi amaçlı olarak yoğun şekilde ziyaret edilen şehir, her zevke ve bütçeye uygun konaklama alternatiflerine sahiptir. Keyifli ve yeni yerler keşfedeceğiniz bir şehir gezisinde Eskişehir otellerinin listesi ile en konforlu seçenekleri inceleyebilir, kendiniz için en uygun tesisi bulabilirsiniz.



Şehir Merkezinde Lüks Bir Tatil İçin Divan Express Eskişehir
Divan Otelleri kalitesini ve lüksünü Eskişehir’de de bulmanıza olanak sunan Divan Express Eskişehir, hem iş hem de gezi amaçlı seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz seçeneklerden biridir. 105 odaya sahip tesis konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır. Tüm tesislerde dünya mutfaklarından özel lezzetleri ile beğeni kazanan Divan Pub, Eskişehir’de de sizi gün boyu unutulmaz bir lezzet deneyimine davet etmektedir. Merkezi konumu ile şehrin tüm popüler gezi duraklarına kısa sürede ulaşmanıza olanak sunan Divan Express Eskişehir, iş amaçlı konaklamalarda ise 7 adet tam donanımlı toplantı salonu ile avantaj sağlamaktadır.




Tarihi Odunpazarı Evleri’nde Konaklama Keyfi Sunan Abacı Konak Otel
Şehrin turizmine yön veren noktalardan Odunpazarı’nda hizmet veren Abacı Konak Otel, saray odaları şeklinde dekore edilmiş odaları ile konuklarını lüksü ve ihtişamı yaşayacakları keyifli bir tarih yolculuğuna davet etmektedir. Sadece oda ve oda kahvaltı konsept alternatiflerine sahip tesisin 3 adet a la carte restoranı ise seçkin lezzetleri ile beğeni kazanmaktadır. Toplam 70 odanın hizmet verdiği bu şık konakta, bazı odalar 4 kişi kapasiteli olup, aileler için en yüksek konfor standartlarını sunmaktadır. Tarih ile iç içe bir konaklama deneyimi için seçiminizi Abacı Konak Otel’den yana yapabilirsiniz.



Sağlık ve Lüks Bir Arada: Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal
Şık ve modern mimarisi ile beğeni kazanan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, konforlu odaları, sağlık ve eğlence hizmetleri ve geniş alanı ile kusursuz bir tatil vadetmektedir. Tesis bünyesinde hizmet veren açık ve kapalı yüzme havuzları eğlence dolu anlara ev sahipliği yaparken, SPA alanında yer alan termal havuz ise sizi sağlık dolu bir dinlenme deneyimine davet etmektedir. SPA merkezinde termal havuzun yanı sıra, termal jakuzi, sauna, buhar odaları, şok havuzu, Türk hamamı, cilt ve vücut bakımları ve masaj hizmetleri yer almaktadır. Küçük misafirler için çocuk parkı ve kulübü hizmet verirken, iş amaçlı konaklamalar için 14 adet toplantı salonu yüksek standartları ile beğeni kazanmaktadır. Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, 164 odası ile misafirlerini oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır.
Eskişehir’de hem zevkinize hem de bütçenize uygun onlarca farklı seçeneği otelleri.net sitesinde bulabilir, detaylı otel açıklamaları sayesinde en konforlu tatil planınızı gerçekleştirebilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English