Son Dakika Haberler

En Güzel Deri Telefon Kılıfları
 
Çağımızda artık neredeyse herkes akıllı telefon kullanmaktadır. Birbirinden özellikli ve farklı telefon modelleri üreten dev şirketler birbirleriye kıyasıya yarışmakta. Biz de tüketiciler olarak bütçemize en uygun olan telefonu satın alıyor ve ona en uygun olan telefon kılıfları seçiyoruz. Çoğu zaman bu telefonlara yüksek bütçeler ayırarak sahip olduğumuz için bu cihazları da olabildiğince en iyi şekilde korumak isteriz. İşte tam da burada doğru telefon kılıfı seçimi yapılması konusu açığa çıkar.

Peki onca paralar vererek satın aldığımız bu telefonları korumak için hangi telefon kılıflarını seçmeliyiz?

Sorunun cevabı aslında çok açık..
En güzel telefon kılıfları telefonu darbelere karşı en iyi şekilde koruyanlardır. Kaliteli telefon kılıfları telefonu en iyi şekilde korumak üzere tasarlanmıştır. İnternetin hayatımıza girişiyle birlikte telefonlar artık daha çok elimizde yer almaya başladı. Hatta birçok insan sadece telefon üzerinden yürüttüğü işleri ile ekonomik geçimini sağlıyor. Elbette bu kadar yoğun telefon kullanımının da bazı olumsuzlukları meydana getireceği aşikârdır. Bu sorunların en büyüğü ise telefonu elden düşürme sorunudur. Ancak başarılı telefon kılıfları bu problemi neredeyse %90 oranda ortadan kaldırabilmektedir. Bu hususta özellikle hakiki deri telefon kılıfları önemli rol oynar. Çünkü bu kılıf türü darbelere karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda estetik olarak ta iyi bir görünüm vaat eder. Deriler bir moda unsuru olarak yüz yıllardır hayatımızın içerisinde ve gündelik yaşantımızda bize eşlik eder. Bu bir çok kompleks süreçlerden geçerek hayatımıza giren işlenmiş endüstriyel ürün, telefon kılıfları yapımında da oldukça iyi bir ana madde olarak karşımıza çıkar. Bir çok insan için bir prestij göstergesi olan deri telefon kılıfları, telefonların gün içinde sürekli elde taşınması ve insanların gözünün önünde çokça yer alması nedeniyle bir çok kitle tarafından tercih edilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu derinin hakiki deriden imal edilmiş olmasıdır. Suni deri kılıflar son derece kalitesiz ve dayanıksızdır. Bu yüzden telefon kılıfı seçimi yaparken mutlaka gerçek deri kılıf tercihi yapılmalıdır. Hakiki deri telefon kılıfları sahibi tarafından doğru kullanılırsa ve düzenli olarak deri bakımı yapılırsa bir ömür kullanım garantisi sunar. Sizde telefonunuz için en güzel telefon kılıfını seçmek istiyorsanız kaliteli bir deriden imal edilmiş telefon kılıfı satın alabilirsiniz. Peki hangi deri türünü seçmeliyim derseniz, piton, yılan, timsah, kertenkele, vatoz, devekuşu ve dana derisi telefon kılıfları oldukça üst seviyede kaliteye sahip ürünlerdir. Bu kılıfların derileri genellikle ülkemize yurtdışından ithal edilir ve sınırlı sayıda bulunurlar. Türkiye’de ise bu derileri kullanarak telefon kılıfı üreten tek bir şirket vardır.  Kaliteli bir telefon kılıfına sahip olmak istiyorsanız size yerli bir lüks telefon kılıfı markası Portalusso’yu tavsiye ederiz. Koleksiyonlarında özellikle Apple iPhone ve Samsung modelleri için bir çok kılıf çeşidi yer almaktadır.

iPhone 11 Pro Max Kılıf
iPhone Xs Max Kılıf
iPhone Xs Kılıf
iPhone X Kılıf
iPhone Xr Kılıf
iPhone 8 Plus Kılıf
iPhone 8 Kılıf
iPhone 7 Plus Kılıf
iPhone 7 Kılıf
Samsung Galaxy S9 Plus Kılıf
Samsung Galaxy S9 Kılıf
 
Telefon kılıfları ve diğer deri aksesuarlarını detaylı olarak incelemek ve ücretsiz kargo avantajı ile alışverişe başlamak için Portalusso’nun web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.portalusso.com/tr
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English