Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Elazığ Belediyesinden sokağa çıkmaları yasaklanan gençlere moral konseri

Anadolu Ajansı haberine göre;

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altı gençler belediye tarafından düzenlenen konserlerle moral buluyor.


Elazığ Belediyesi, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında gençlerin motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla mahallelerde sokak konserleri düzenliyor.


Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı "kürsübaşı" ekibi ile yerel sanatçıdan oluşan belediye konser ekibi, özel olarak dizayn edilen üstü açık otobüsle her gün farklı bir mahalleyi ziyaret ederek otobüsten konseri veriyor.


Müziğin sesini duyarak evlerinin penceresine ya da balkonlara çıkan gençler çalınan müziğe ve söylenen şarkılara alkışlarıyla eşlik ederek keyifli dakikalar geçiriyor.


Ekipler konser verdikleri mahallelerdeki gençlerin doğum günlerini de kutluyor.


Etkinlikler kapsamında Kültür ile Üniversite mahallelerinde düzenlenen konserde, mahalle sakinlerinden Nisa Nur Aydın ile Miraç Kaan'ın doğum günü olduğunu öğrenen ekipler, mikrofondan anons yaparak doğum gününü kutladıkları gençlere hediyeler verdi.


Öte yandan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, cep telefondan görüntülü bağlantı kurduğu gençlerin doğum gününü ayrıca kutladı.


- "Bu güzel sürpriz ile doğum günüm anlam kazandı"


Nisa Nur Aydın, salgının önlenmesi için alınan tedbirler doğrultusunda evde kaldığını belirtti.


Doğum gününü arkadaşları ile kutlayamamanın üzüntüsünü yaşarken yapılan sürprizle moral bulduğunu ifade eden Aydın, şunları söyledi:


"Dünya olarak içinden bulunduğumuz durumdan dolayı kendimi en kötü doğum gününe hazırlamıştım. Kötü geçecek, kutlayamayacağım gibi düşünmüştüm ama belediye başkanımızın yaptığı bu güzel sürpriz ile günüm anlam kazandı. Unutamayacağım bir doğum günü oldu. Böyle bir başkanımız olduğu için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Allah devletimize zeval vermesin."


Doğum günü kutlanan Miraç Kaan da kendisi için güzel bir doğum günü sürprizi olduğunu aktararak, "Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Bu zor günler inşallah geçecek. Evde kalalım." diye konuştu.













Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English