Son Dakika Haberler

Drop Shipping

İnternet üzerinden ürün satışı yapmak, özellikle elde ürün bulundurulmasını gerektirecektir. Farklı modeller, bedenler ve numara gibi seçenekler ile stok tutacak olan kişiler, müşterilerinin taleplerini bu sayede karşılık verebilir. Fakat bu hem ciddi bir maliyet ve yatırım hem de ticaret olduğundan dolayı risk içermektedir. Bu nedenle geliştirilen özel ve farklı iş modelleriyle e-ticaret yapmak isteyen kişiler tarafından drop shipping çok daha cazip bulunmaktadır.


Drop shipping avantajları neler?
Drop shipping olarak adlandırılan özel satış sistemi, kişilerin stok gibi tüm sorunları ortadan kaldırılması ve daha karlı cazip bir satış imkanı elde etmesini sağlanmaktadır. Drop shipping sisteminde öncelikli olarak bir distribütör ya da toptancı ile anlaşma sağlanmaktadır. Bu aracı kurum tarafından satışı yapılan tüm ürünler için detaylı bir şekilde fiyatlandırma yapıldıktan sonra mevcut ürünlerin satışına geçilebilir. E-ticaret platformu ve buna bağlı olarak sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak tanıtım ve satış işlemleri ile birlikte kişiler kar elde etme imkanı elde eder aracı. Toptancıya da distribütör satışı yapan firma adına tüm operasyon sürecini yönetecek ve böylece kişilere ürünleri gönderecektir. Bu bakımdan mevcut iş modeli ile birlikte fiziksel olarak ürünleri elde etmeden, kargo gibi sorunlarla uğraşmadan direk müşterilere ürünler ulaştırılabilmekte ve böylece gelir sağlanabilmektedir. Üstelik mevcut iş modelinin Amazon gibi popüler alanlarda yapılması daha fazla gelir elde edilmesi dahi sağlayacaktır. Bu nedenle kişilerin öncelikli olarak iyi bir iş fikrine ve ürün kategorisine ihtiyacı vardır. Daha sonrasında ise bir e-ticaret platformu açılarak satışlara başlanabilir.


E-ticaret ile satışlara başlama
E-ticaret platformunun açılması, güvenli bir sistemin kurulabilmesi adına Omni Ticaret’ten destek alabilirsiniz. Omni Ticaret tarafından sağlanacak olan hizmetler sonrasında, güvenli bir platform aracılığıyla satışlarınıza başlayabilir ve özel satış sistemini başarılı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Omni Ticaret’in size özel çözümleri için https://www.omnieticaret.com/ web adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English