Son Dakika Haberler

Dominic Woodman Digitalzone’da!

SEO alanında uluslararası başarılarıyla tanınan isimler bu yıl Digitalzone etkinliğine buluşuyor. Büyük bir heyecanla beklenen Digitalzone’19 konferansında söz alacak isimler arasında Distilled’in kıdemli dijital pazarlama danışmanı olan Dominic Woodman da bulunuyor. Web sitesi geliştirme alanında uzmanlaşmış olan Dominic Woodman aynı zamanda matematik ve ekonomi alanlarında da ciddi bir alt yapıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Fortune 10 başta olmak üzere küçük start uplar ve uluslararası büyük firmalar gibi pek çok farklı kuruluşta daha önce sgayet başarılı çalışmalar yapan Dominic Woodman, merkezi İngiltere’nin Londra kentinde bulunan teflSearch'ün kurucusu olmasıyla da tanınan isimlerden biri… Dominic Woodman’un sunumunu dinleme imkanı ise Digitalzone’da! Bu yıl çok daha geniş bir katılımla gerçekleşmesi beklenen bu konferans için geri sayım başladı! Konferansta söz alacak olan başarılı isimler arasında Dominic Woodman da var!

Dominic Woodman Digitalzone’da Hangi Konuda Sunum Yapacak?
Bu haberi alanların en çok merak ettiği husus ise Dominic Woodman tarafından yapılacak sunumun hangi konuları içerdiği oluyor. Daha önce BrightonSEO ve Searchlove gibi son derece önemli konferanslarda da konuşma yapan Dominic Woodman, Digitalzone etkinliğinde B2B aramasına odaklanacak. Özellikle B2B şirketlerin aramalarda nasıl ön plana çıktıklarını merak edenler için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu sunum, B2B şirketlerin sadece marka aramalarında mı trafik aldığı gibi pek çok soruya yanıt da olacak.

B2B şirketlerin tümünün başarılı olup olmadığı, şirketlerin geniş bir kitleye ulaşmak ve aynı zamanda ürün ya da hizmete dair bir farkındalık yaratmak istediklerinde hangi yöntemin daha doğru bir tercih olduğu gibi pek çok konuda sunum kapsamında masaya yatırılacak. “Başka bir şirkete satış yapmak oldukça farklı bir olay” diyen Dominic Woodman, konuşmasında özellikle SEO’nun B2B’de nasıl çalışabileceğini aktaracak olmasıyla da şimdiden heyecan yarattı. Hangi taktiklerin daha uygun sonuçlar verebileceği gibi konular da bu sunumda irdelenecek.
Bilmeyenler için hatırlatalım; simultane çevirinin de yapıldığı Digitalzone etkinliği bu yıl 7. kez düzenleniyor. Etkinliğin mimarı daha önce aldığı ödüllerden de bildiğiniz Zeo Agency! Dijital pazarlama dünyasını buluşturan bir etkinlik olan Digitalzone ile Türkiye’de uluslararası bir etkinliğe katılma imkanını sunan Zeo Agency’nin internet sitesinde detaylı bilgi mevcut. Digitalzone 9 Ekim’de Radisson Blu Hotel Şişli’de!
 
 
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English