Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Doğu Anadolu'daki sokaklar kısıtlamayla sessizliğe büründü

Anadolu Ajansı haberine göre;

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7 ilde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde, sokak ve meydanlara sessizlik hakim oldu.


İçişleri Bakanlığının Kovid-19 ile mücadele amacıyla valiliklere gönderdiği genelge kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması saat 20.00 itibarıyla başladı.


Sabah saat 05.00'a kadar sürecek kısıtlama kapsamında, Erzurum'da saat 20.00'den itibaren caddeler, meydanlar, sokaklar ve tarihi alanlar sessizliğe büründü.


Polis ekipleri de genelgeye uyulması konusunda vatandaşları uyararak, evlerine gitmelerini istedi.


- Erzincan


Erzincan'da da kısıtlama nedeniyle cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.


Dörtyol, Cumhuriyet Meydanı, Ordu, Halitpaşa, Fevzipaşa ve 13 Şubat caddeleri ile kentin giriş ve çıkışlarında polis ekiplerince uygulama yapılarak, dışarı çıkanların belgeleri kontrol edildi.


Vatandaşlar kısıtlamaya uyarken, polis ekipleri kent merkezinde ve bazı cadde ve sokaklar ile meydanlarda önlemler aldı.


- Ardahan


Ardahan kent merkezinde de kısıtlamanın başlamasıyla cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.


Başta şehrin en işlek yerleri olan Kongre ve Lise caddeleri olmak üzere kentin tüm cadde ve sokakları kısıtlamanın başlamasıyla boş kaldı.


Ekipler cadde ve sokaklarda denetim yaptı.


- Ağrı


Ağrı'da da kısıtlamaların başlamasıyla cadde ve sokakları sessizliğe büründü.


Kentin en işlek noktalarından olan Cumhuriyet, Eski Van, Kağızman ve Erzurum caddelerinde kısıtlamanın başlamasıyla sessizlik hakim oldu.


Polis ekipleri, yasağın başlamasıyla cadde ve sokaklardaki denetimlerini artırdı.


- Tunceli


Tunceli'de de sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla meydan, cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.


Kentin en işlek yerlerinden olan Sanat Sokağı, Yeraltı Çarşısı üstü, Cumhuriyet Caddesi, Seyit Rıza ve Palavra meydanları boş kaldı.


Polis ve bekçilerden oluşan ekipler, sokağa çıkma ihlallerine karşı kentin belirli noktalarında denetimler gerçekleştirdi.


Vatandaşların kısıtlamaya uyduğu gözlendi.


- Iğdır


Iğdır'da da sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından il merkezindeki cadde ve sokaklar boş kaldı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English