Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Dizi Keyfinizi Artıracak LCD Televizyon Modelleri

Dizi Keyfinizi Artıracak LCD Televizyon Modelleri
 
Yoğun günlerin ardından koltuğunuza uzanıp dizi keyfi yapmak en dinlendirici ve keyifli aktivitelerdendir. Sevilen hikayeleri ve görsel efektleriyle günümüz dizileri farklı türlerden hoşlanan kullanıcıları ekranların başına topluyor. En keyifli dizi maratonlarının yolu da iyi bir televizyon seçiminden geçiyor. Sürükleyici  Dizi keyfini en üst limitlerde yaşamak isteyenler, en yeni özelliklere sahip LCD TV modellerinden birini seçerek işe başlayabilirler. Zarifliği, inceliği, renk kalitesi, çözünürlüğü, ses teknolojisi ve smart tv özellikleriyle markaların öne çıkan modellerini sizin için inceledik:
 
Vestel 65UD9000 65'' 164 Ekran 4K Ultra HD Smart TV:


 

Vestel’in üstün teknolojili bu televizyonu, HDR teknolojisiyle Ultra HD çözünürlüğü daha yüksek kontrast değerlerine taşır ve Pixellence teknolojisiyle ekrandaki netliği ve canlılığı artırarak dizilerden daha fazla keyif almanızı sağlıyor. Smart TV özelliğine sahip olan televizyonla internete girebilir,  Intel Wi-Fi teknolojisiyle akıllı cihazlarınızı kablosuz olarak televizyonunuza bağlayabilirsiniz. 4 çekirdekli işlemcisiyle tüm işlemleri hızlı bir biçimde yapabilir, 4K uydu alıcısıyla uydudan yayın yapan kanalları harici bir cihaz kullanmadan izleyebilirsiniz.

 

2.Grundig 65GCO9900B SP DVB-T2/C/S2 4K UHD+ Smart OLED TV:


164 cm’lik televizyon, 3840x2160 piksel çözünürlüğü sayesinde en kaliteli görüntülere kavuşmanızı sağlıyor. Bütün renkleri kendi doğallığıyla ve derinliğiyle görebileceğiniz Grundig televizyon, 100 Hz panele sahip. Bu paneldeki ekstra kareler görüntü geçişlerine tam olarak hakim olmanızı sağlar. Öne, arkaya ve aşağıya bakan 3 yönlü stereo ses sistemi ses frekansların birbirinden ayrılmasını ve sesleri daha kusursuz işitmenize destek olur.

 
LG 86UM7600PLB 86" 218 Ekran Nanocell UHD Smart TV: 


A sınıfı enerji verimliliğine sahip olan LG modeli, 86 inç’lik boyutuyla dizileri daha geniş ekranda seyretmenizi sağlıyor. 4K Ultra HD özelliği, görüntülerin tüm inceliklerini görebilmenizi mümkün kılar. DTS ve Dolby Digital teknolojisi seslerin netliğini artırır, arka plandaki sesleri de işitebilirsiniz. Wi-Fi ile internete bağlanarak geniş ekranda sosyal medya keyfini yaşayabilirsiniz. 4 adet HDMI ve 3 adet USB girişi ile farklı cihazları televizyona bağlayabilirsiniz. Dizi seyrederken sihirli uzaktan kumanda, televizyondaki her özelliği kontrol etmenizi sağlar.


Samsung 82Q60R 82" 208 Ekran 4K QLED TV: 


Gerçeklik seviyesi artırılmış görüntüler için ideal bir TV olan Samsung QLED TV, Quantum Dot teknolojisi ile renkleri kendi doğallığıyla görmenizi sağlıyor. 82 inçlik ekranda sahneleri en net şekilde görür, hiçbir detayı kaçırmazsınız. Quantum HDR 4X karanlık görüntülerde bile nesneleri ayırt edebilmenizi ve renklerin derinliğine algılamanıza yardımcı olur. Güçlü Quantum 4K işlemci sıradışı bir deneyim sunarken akıllı mod, ortamın koşullarına göre ses ve görüntü ayarlaması yapar. Smart Hub kumanda; yalnızca televizyonu kontrol etmenizi sağlamaz, aynı zamanda uygulamaları, televizyona bağladığınız cihazları ve oyun konsolunu da bu kumanda ile idare edebilirsiniz. Google Assistant, sesli komutlar yardımıyla kanal değiştirebilir, ses ayarı yapabilir ve daha pek çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 
Philips 55OLED804/12 55" 139 Ekran Ambilight 4K UHD Android OLED 

Renkleri tüm canlılığı ve zenginliğiyle görmenizi sağlayan Philips, Ambilight teknolojisiyle ekrandaki tüm görüntüleri gerçekçi bir şekilde sunuyor. Diziler, filmler ve oyunlar müzikle eş zamanlı olarak akar. Bu özellik, ekranınızın daha büyük görünmesini de sağlıyor. 4K UHD OLED televizyonla her pikseli kendi derinliği içinde algılarsınız. Dolby Vision ve Dolby Atmos, görüntü ve sesi sinematik bir atmosfer içinde sunuyor. Wi-Fi teknolojisine sahip olan televizyon ile internete bağlanabilir, Google Play Store’dan ve Philips’in uygulama galerisinden uygulamaları indirebilirsiniz. HDR+ özelliği ekranın görüntü kalitesini ve dinamizmini artırır.

 
Sony KD55AG8BAEP 55" 139 Ekran 4K UHD Smart OLED TV:

Sound from Picture Reality teknolojisine sahip olan gerçeğe yakın görüntüleri akustik seslerle verir. Modelin sahip olduğu 4K HDR Processor X1 Extreme ile görüntüler daha güçlü, ayrıntılar daha nettir. OLED TV, 8 milyondan fazla kendinden aydınlatmalı pikselle siyah rengi derinlemesine algılarsınız. Acoustic Surface Audio ile ses televizyonun tamamına yayılır. Sesli arama özelliği bulunan televizyon Motionflow XR sayesinde hızlı ve hareketli sahneleri akıcı ve keskin ayrıntılarla görmenizi sağlar.
 

DİJİTSU 40" 101 Ekran Uydu Alıcılı FHD TV:


 

A sınıfı enerji verimliliğine sahip olan Dijitsu televizyon 1920x1080 piksel çözünüğüyle dikkat çekiyor. Dizideki tüm sahneleri net olarak görmenizi sağlayan Dijitsu, 2 hoparlöre ve Full HD kalitesiyle en iyi televizyon keyfini yaşamanıza yardımcı olur. 3 adet HDMI ve 2 adet USB sayesinde kablo kullanarak başka cihazları televizyona bağlayabilirsiniz.

2019’un en yeni LED TV’leriyle en keyifli televizyon deneyimini yaşayabilirsiniz. Dizi keyfinizi üst seviyelere taşımak için Teknosa televizyon kategorisinde farklı pek çok televizyon modeli arasında istediğiniz televizyonu seçebilirsiniz. Üstelik Teknosa’nın ücretsiz kargo hizmeti ve taksit imkanlarından da faydalanabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English