Son Dakika Haberler

Diyette Yeni Normal; Online Diyet

Günümüzde yaşamımızın orta yerine yerleşen internet kullanımı, hayatımızı birçok alanda kolaylaştırıyor. Kolay iletişim kurabiliyor olmak bunlardan biri. İnternetin bu olanakları en çok da sağlık sektöründe kullanılıyor. İnternetin bu kolaylaştırıcı yanının sağlık sektöründe kullanılması en çok da danışmanlık yoluyla gerçekleştiriliyor. Online diyet danışmanlığı da bunlardan biri. Artık hangi şehirde ya da ülkede yaşıyor olursanız olun online hizmet veren diyetisyenlerden diyet danışmanlığı alabilirsiniz. Yapılan araştırmalar göre kolayca takip etmeyi sağlayan online sistem ile insanlar çok daha kolay kilo veriyor. Diyetisyen ile sürekli olarak iletişim halinde olmak motivasyonu yükseltiyor ve diyet yapmanın kalıcı beslenme alışkanlığına dönüşmesini sağlıyor. Böylece insanların kendini kontrol etmesi ve çok daha sağlıklı bir yaşam sürmesi sağlanmış oluyor.


Online Diyet Desteği ile Uzaktan Kilo Verme
Siz de farklı diyetleri deneyip süreklilik sağlayamayıp tekrar tekrar başa dönüyorsanız sıkı ve sağlam bir şekilde diyet yapmak ve hayalinizdeki kiloya ulaşmak için online diyet desteği alabilirsiniz. Online diyet sistemi yalnızca motivasyon sağlayamayan kişiler için değil normal randevu sistemine uyum sağlayamayanlar için de uygundur. Sık sık seyahat eden, küçük bir şehirde yaşayan, yoğun çalışma temposuna sahip, çocuklarına daha fazla vakit ayıran ya da kısıtlı imkanlara sahip kişiler online diyet programları ile çok zorlanmadan diyet yapabilir. Bir internet ve akıllı telefon ile uzman bir diyetisyenden sizin için özel olarak hazırlanmış bir diyet programı alabilir ve bu programı uygulamanız için gerekli motivasyonu kazanabilirsiniz.

Online Diyet Nasıl Yapılır?


Online diyet sistemi, diyetisyenler için de oldukça kolaylaştırıcı bir yöntemdir. Kişiyi kolayca takip edebilme, motivasyonunu yüksek tutma ve sık sık motive edici bildirimler sunma gibi taktiklerle diyetin sürdürülebilirliği arttırılır. Online diyetin en önemli avantajlarından biri de bulunduğunuz her yerde iletişim kurabiliyor olmaktır. Evdeyken, işteyken, tatildeyken, yoldayken ya da gittiğiniz bir davette diyetisyeninize kolayca danışabilirsiniz. Size yapmanız gerekenleri, yaptığınız kaçamakları nasıl dengeleyebileceğinizi, tarif önerilerini online olarak aktarır. Her hafta tartılır ve kilonuzun son durumunu aktarırsınız. Böylece haftalık olarak beslenme programınızda değişiklikler yapılır. Kalıcı ve sağlıklı bir şekilde kilo vererek hayalinizdeki kiloya ve görünüme ulaşabilirsiniz.

Online diyet desteği almak için tıklayın.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English