Son Dakika Haberler

Vatan Partisi Öncü Kadın İstanbul İl Başkanlığı, dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemi yapan annelere destek verdi Öncü Kadın İstanbul İl Başkanı Tüzin Tüfekçi: "İstanbul'da da çocukları kandırılarak dağa kaçırılan annelere sesleniyoruz. Gelin hep birlikte çocuklarımızı kurtaralım. Gelin PKK terörüne, ABD'ye bu milletin gücünü gösterelim"

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Vatan Partisi Öncü Kadın İstanbul İl Başkanlığı, dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemi yapan annelere destek verdi.


Vatan Partisi Öncü Kadın İstanbul İl Başkanı Tüzin Tüfekçi, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki partisinin il başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, HDP'nin terörün askerlik şubesi gibi çalıştığını, çeşitli adlar altında 143 "ikna evi" kurduğunu, Amedspor'un da bu amaçla çalıştığını savundu.


Tüfekçi, yıllardır esnafa zorla kepenk kapattıranların artık kendilerinin kepenk kapatmak zorunda kaldığını belirterek, "İşte bu anaların zaferidir. İşte bu Türk milletinin zaferidir. Biz büyük bir milletiz. Bunu annelerin direnişine toplumun her kesiminden gelen desteklerden anlıyoruz." dedi.


Şehit ailelerinin de Diyarbakır'da HDP önünde çocukları için eylem yapan annelere destek verdiğini dile getiren Tüfekçi, bu gönül birliğinin, hainleri yok edeceğini söyledi.


Herkesi sorumlu olmaya, eylem yapan annelere destek vermeye çağıran Tüfekçi, şöyle konuştu:


"Vatan Partisi Öncü Kadın İstanbul İl Başkanlığı olarak İstanbul'da da çocukları kandırılarak dağa kaçırılan annelere sesleniyoruz. Gelin hep birlikte çocuklarımızı kurtaralım. Gelin PKK terörüne, ABD'ye bu milletin gücünü gösterelim. Bugün yurdun dört bir yanında imza kampanyası başlatıyoruz. 'Evlatları PKK tarafından kaçırılan annelerin mücadelesini destekleyen, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için ben de ailelerin yanındayım' diyen herkesi imza kampanyamıza çağırıyoruz. Vatan ve millet düşmanı HDP/PKK'yı analarımızın öfkesi ile bitireceğiz. Buradan bir kez daha ilan ediyoruz. PKK'nın eleman devşirme merkezi gibi çalışan HDP derhal kapatılsın."


Tüfekçi'ye partililer de ellerinde "Diyarbakır'da genç bırakmadınız", "Başlarım sizin Kürdistan davanıza", "Anaların yanında, HDP/PKK'nın karşısındayız" yazılı dövizlerle destek verdi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English