Son Dakika Haberler

Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci Diltaş’ın başarı hikayesinin LGS 2019’da yeni kahramanlarca yazılmaya devam ettiğini ifade etti.

Diltaş’tan LGS başarısı
Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınav sonuçlarını açıkladı.

Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci Diltaş’ın başarı hikayesinin LGS 2019’da yeni kahramanlarca yazılmaya devam ettiğini ifade etti.

Ketenci yaptığı açıklamada "Öncelikle Türkiye genelinde LGS’ye katılan tüm evlatlarımız ve ailelerimiz için sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Bu yıl ikinci defa uygulanan LGS’nin geçtiğimiz seneye nazaran daha kolay olduğunu ifade etmeliyim. Bakanlığımızca açıklanan resmi istatistikler de bunu doğruluyor. Özellikle soruların tümünü doğru yapan öğrenci sayısında geçtiğimiz yıla göre ciddi bir artış mevcut, LGS 2019’da ülke genelinde 565 öğrenci 500 tam puan aldı. Bu öğrencilerin biri de Diltaş’tan… Öğrencimiz Serra Aygın’ı bu üstün başarısından dolayı kutluyorum. Fakat biz ‘Diltaş’ın tüm öğrencileri başarılıdır.’ diyor ve kitlesel başarının önemine her seferinde vurgu yapıyoruz. Bu bağlamda LGS 2019 sonuçlarının beklediğimiz gibi çok iyi olduğunu vurgulamak istiyorum.Bu yıl sınava 217 öğrencimiz katıldı. 36 öğrencimiz %95 ve üzeri, 92 öğrencimiz ise %90 ve üzeri net yaparak büyük bir başarı elde etti. Puan olarak baktığımızda ise 14 öğrencimiz 490 ve üzeri, 40 öğrencimiz ise 480 ve üzeri puan aldı. Tüm öğrencilerimizin puan ortalaması ise 431,46 gibi ciddi bir rakama ulaştı. Kısaca Diltaşlıların emekleri başarılarında yankı bulmuş oldu.Bu muhteşem başarımızda emeği geçen hepsi birbirinden değerli 217 Diltaşlı kardeşimi kutluyorum. Onlara ayrıca teşekkür de ediyorum. Zira bir çoğu Türkiye’nin her yerinden istedikleri tüm okullarda eğitim alabilecekken daha bugünden 176 öğrencimiz lise eğitimleri için Diltaş Anadolu Liseleri’ni seçti. Bu tercihlerinin ne kadar isabetli olduğunu 4 yıl sonra elde edecekleri YKS sonuçlarında daha iyi anlayacaklar… Onları hedeflerindeki üniversitelere en iyi derecelerle yollamak bizim boynumuzun borcudur, Allah mahcup etmesin. Öğrencilerimizle birlikte ve en az onlar kadar heyecanlı bir şekilde bu sınav maratonunda yanımızda olan velilerimize bize olan güvenlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Son olarak gece gündüz demeden her bir öğrencimiz için ayrı ayrı titizlikle emek veren, onların yollarına ışık tutan okul idarecilerimize, rehber öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Daha nice başarılarda buluşmayı diliyorum.”dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English