Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Diltaş’ın LGS 2020 başarı tablosu

2020 LGS sonuçları Millî Eğitim Bakanlığınca açıklandı. Kısa bir açıklama yapan Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci: "Öğrencilerimiz Utku Kerem Aldıkaçtı ve Zeynep Kerimoğlu soruların tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puan elde etti ve bizleri ayrıca gururlandırdı. Olağan başarımızı olağanüstü şartlarda da sürdüren, hatta başarı çıtamızı daha da yükselten tüm 8. sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Diltaş’ın LGS 2020 başarı tablosu
Dünyayı etkileyen Covid–19 salgını sebebiyle bu yıl her zamankinden farklı bir eğitim öğretim süreci yaşandı. Zorlu geçen bu sürecin ardından açıklanan sınav sonuçlarının Türk eğitim camiasına hayırlı olması dileğini ileten Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci şunları söyledi: “Hepimizin bildiği üzere LGS 2020 sonuçları açıklandı. Bu yıl Türkiye genelinde LGS’ye 1 milyon 472 bin 88 öğrenci katıldı. LGS 2020, Türkçe ve matematik derslerindeki seçici sorularla ön plana çıkmıştır. Zorlu bir süreç, ardından çok zor bir sınav... Normal şartlarda sınav için en yoğun hazırlıkları yüz yüze yapacağımız bir dönemi, bu yıl ilk defa uzaktan eğitimle gerçekleştirdik. Fakat Diltaş bu sınavı da büyük bir başarıyla geride bıraktı. Neticeler bize Diltaş öğrencilerinin sağlam akademik temelleri sayesinde her an yüksek motivasyon taşıdığını, her şartta sınavlara hazır olduğunu, bu süreyi oldukça verimli geçirdiğimizi ve Diltaş’ın uzaktan eğitimi lehine çevirdiğini söylüyor.  Bu bağlamda 267 sekizinci sınıf öğrencimizin tamamının sınava girdiğinin altını özellikle çiziyorum. Öğrencilerimiz resmî sonuçlara göre altı dersin tümünden yüzde 76,06 gibi oldukça yüksek bir başarı oranı elde etti. 18 öğrencimiz yüzde 95 ve üzeri, 53 öğrencimiz ise yüzde 90 ve üzeri net yaparak muazzam bir başarıya imza attı. Sevgili öğrencilerimiz Utku Kerem Aldıkaçtı ve Zeynep Kerimoğlu ise soruların tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puan elde etti ve bizleri ayrıca gururlandırdı. Olağan başarımızı olağanüstü şartlarda da sürdüren, hatta başarı çıtamızı daha da yükselten tüm 8. sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, kahramanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca salgın hastalık döneminde bize duydukları güvenle gücümüze güç katan velilerimize de şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Diltaş’ımızın evlatları başta olmak üzere tüm 8. sınıf öğrencilerine lise hayatlarında daha büyük başarı ve mutluluklar diliyorum.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English