Son Dakika Haberler

Deniz Yılmaz'ın buruk sevinci

Eklenme Tarihi: 07.06.2014 - 14:15

Trabzonspor'un yeni transferlerinden forvet Deniz Yılmaz: "Her ne kadar Trabzonspor'da oynayacak olmam beni mutlu ediyor olsa da bugünlere geldiğim takım olan Elazığspor'un küme düşmüş olması bir o kadar üzüntü veriyor"

ELAZIĞ (AA) - İSMAİL ŞEN - Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Elazığspor'dan Trabzonspor'a transfer olan forvet Deniz Yılmaz, buruk sevinç yaşıyor.

Gurbetçi oyuncu Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, profesyonel kariyerindeki en başarılı performansı Elazığspor'da sergilediğini söyledi.

Elazığspor camiasının desteğiyle bu başarıyı yakaladığını belirten Yılmaz, "Elazığspor'un çok değerli başkanı Selçuk Öztürk'ün teklifi üzerine 2013-2014 sezonu başında Elazığspor'a transfer oldum ve Türk futbolunu tanıma fırsatı buldum. Şükürler olsun bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendirerek Süper Lig'de oynadığım sürede yeni deneyimler kazandım. Bu sayede, Türkiye'nin 4 büyük takımından biri olan Trabzonspor'a transfer oldum. Bu günlere Elazığspor sayesinde geldim. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Profesyonel kariyerine Trabzonspor'da devam edecek olmasının kendisi için önemli bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendirip Türk futbolunda isim yapmak istediğini dile getiren Yılmaz, geçen sezon lig maçlarında 12 gole imza attığını, Trabzonspor forması altında gelecek sezon rakip fileleri daha fazla havalandırıp gol krallığı yarışında ilk 5'e girmeyi hedeflediğini söyledi.

Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmek istediğini belirten Yılmaz, Elazığspor'a bu noktada çok şey borçlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Her ne kadar Trabzonspor'da oynayacak olmam beni mutlu ediyor olsa da bugünlere geldiğim takım olan Elazığspor'un küme düşmüş olması bir o kadar üzüntü veriyor. Taraftarına varıncaya kadar herkes, takımın ligde kalması için sonuna kadar mücadele etti ama ne yazık ki bu yetmedi. Bunda takım olarak yaşadığımız olumsuzlukların büyük etkisi var ancak bu aşamadan sonra bunları dile getirmenin bir anlamı da yok. Elimizden geleni yaptık, keşke düşmeseydik, hepimiz üzüldük. Söyleyebileceğim tek şey, herkesin hakkını helal etmesidir. Elazığspor taraftarını her zaman için yüreğimde taşıyacağım, tezahüratlarıyla bizleri hep motive ettiler, sonuna kadar destek oldular, haklarını helal etsinler. Bu transferin gerçekleşmesinde bana yardımcı olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kulüp Başkanımıza, hocama, takım arkadaşlarıma ve adını sayamadığım herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Elazığspor'daki günlerim, profesyonel futbol hayatımda bugüne kadar yaşadığım en güzel anılarla doldu. Elazığspor'un önümüzdeki sezon tekrar Süper Lig'e çıkmasını diliyorum."

 

- Deniz Yılmaz'ın Elazığspor karnesi

Elazığspor'a 2013-2014 sezonunun başında Almanya 2. Ligi ekiplerinden Paderborn'dan transfer olan Deniz Yılmaz, geçen sezon forma giydiği 35 maçta rakip fileleri 13 kez havalandırdı. Attığı gollerle dikkati çeken Yılmaz, 28'i ligde, 7'si Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 35 maçta 2 bin 686 dakika sahada kaldı.

Deniz Yılmaz'ın Elazığspor karnesi şöyle:

Organizasyon Maç Sayısı   Goller   Sarı Kart   Kırmızı Kart 
Spor Toto Süper Lig 28 12 4  
Ziraat Türkiye Kupası 7 1 2  
 


Kaynak: