Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Darbedilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu evlendi

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkan’ın kaçak çiftliğini görüntülemeye çalıştığı sırada, Türkkan'ın çalışanları tarafından feci şekilde darbedilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu, dünya evine girdi.

Darbedilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu evlendi
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 6 Haziran tarihinde İyi Partili Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliğindeki yıkım çalışmalarını takip ederken, Türkkan'ın çalışanı olduğu belirlenen 4 saldırgan tarafından darbedilen İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa Uslu, evlendi.
Darbedildikten sonra geniş bir kitle tarafından destek alan Uslu, hayatını Aslı Sena Çevikbaş ile birleştirdi. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde düzenlenen nikah merasimine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü Refik Fidan, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammet Aslan, siyasi parti il ve ilçe başkanları katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık tarafından kıyılan nikah sonrasında evlilik cüzdanını genç çifte Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank teslim etti.
"RABBİM BU EVLİLİĞİ MÜBAREK KILSIN"
Genç çiftin nikah merasimine katılıp şahitlik eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Çevikbaş ve Uslu ailelerinin en mutlu gününde onları yalnız bırakmamak için kendilerine yoldaşlık ediyoruz. Tabi bizler resmi siz fahri şahitler olarak bu nikaha şahitlik ettik. Rabbim hayırlı, mübarek eylesin. Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin, en kötü günümüz böyle olsun diye dua ediyoruz. İyi günler paylaşıldıkça çoğalır, kötü günler paylaşıldıkça azalır. Bu manada sizler iki güzel kardeşimiz olarak inşallah birbirinize yarenlik ederek bu evliliği sonsuza kadar götüreceksiniz. Bizim Rabbimizden temennimiz, duamız bu şekilde. Rabbim de inşallah sizlere bu memlekete hayırla hizmet edecek, vatanına dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip edecek diye dua ediyoruz. Rabbim bu evliliği mübarek kılsın” dedi.
"HELAL LOKMA PEŞİNDE KOŞARKEN SALDIRIYA UĞRADI"
Mustafa Uslu ile tatsız bir olay neticesinde tanıştığını ifade eden Varank, “Biz Mustafa ile maalesef hiç olmamasını istediğimiz bir şekilde tanıştık. Ben kendisini ziyaret ettiğimde dedim ki, madem nikahın var ben söz veriyorum o nikaha geleceğim, şahitliğimi yapacağım. Ben burada sözümü tutmuş oluyorum. Gelirken şunu düşündüm Bilişim Vadisi’ndeydim beraber barkım Mustafa’nın yüzündeki iz kalmış. Acaba Sena kızımız acaba benim eşimin yakışıklılığı bozulmuş mudur diye düşünmüş müdür?. Ama sonra böyle düşündüm, Mustafa kardeşimiz helal lokma peşinde görevini en güzel şekilde yapmaya çalışırken, maalesef kendilerine milli iradenin temsilcisi diyen zorbaların saldırısına uğradı. İnşallah rabbim onlara hayırlı evlatlar nasip ettiğinde Sena ile birlikte Mustafa diyecek ki, bir şeref nişanesi olarak ‘Ben helal lokma peşinde koşarken, maalesef başımıza böyle bir şey geldi. Evlatlarım siz de asla doğru yoldan, helal lokmanın peşinden gitmekten ayrılmayın’ diyecek. Bunu da inşallah sonsuza kadar taşıyacağı nişanı olarak görmemiz lazım. Rabbim bu nikahı hayırlı, uğurlu eylesin. İnşallah sizlere de bu ülkeye yine aynı şekilde hayırla hizmet etmeyi nasip etsin” diye konuştu.
Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından Mustafa Aksu'ya mutluluklar diledi.

Bakan Varank şu ifadeleri kullandı:

"İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kaçak binalarının yıkımı esnasında görev yaparken saldırıya uğrayan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu ziyaret etmiştim.

Söz verdiğim gibi genç gazeteci kardeşimin en mutlu gününe şahitlik ettim.

Allah bir yastıkta kocatsın."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 2
  • 5
  • 5
  • 1
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Gazeteci
    3 yıl önce

    Haberin helalinin peşinde koşan kimsenin adamı olmayan adam gibi tarafsız habercilik yapanlara selam olsun

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English