Son Dakika Haberler

Çumra Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ,Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz Başkanlığında yeni yılda belirlenecek faaliyetler için toplandı.

Çumra OSB yeni yol hartasını belirliyor
Toplantıda Çumra OSB'nin ihtiyaçları, 2019 yılında yapılan çalışmalar, geleceğe dönük proje ve faaliyetler masaya yatırılarak bir yol haritası belirlendi.  Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çumra Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Kural’ın da yer aldığı toplantıda Çumra ekonomisin geçmiş yıllara oranla 2019 yılında büyük bir sıçrama yaptığını dile getirdi. Yıl sonu değerlendirmesinde bulunan Oflaz,  Çumra ve bölge ekonomisine, geleceğe dönük yatırımlar ile büyük katkı sağlayacak Organize Sanayi Bölgesinde 2019 yılında yaptıkları çalışmalar ile büyük sonuçlar aldıklarını dile getirdi. Başkan Oflaz, genişleme sahasının OSB için kullanılabilir hale getirilebilmesi  ve akabinde devrinin gerçekleşmesi yönünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucu başlayan süreçten bugüne Tarım Kredi’nin en büyük Yem Fabrikasının Çumraya kurulacak olmasıyla 6 ay gibi kısa bir zamanda Çumra için dev adımlar attıklarını kaydetti.   

“2019 YILI ÇUMRA EKONOMİSİNİN YATIRIM CAZİBE MERKEZİ OLACAĞININ HABERCİSİ OLAN BİR YIL OLDU”
2019 yılı hakkında Organize Sanayi Bölgesi yönelik değerlendirmelerde bulunan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, “2019 yılı bizim için, Çumra ekonomisinin gelecekte Organize Sanayi Bölgesiyle birlikte bölgenin yatırım cazibe merkezi olacağının habercisi olan bir yıl oldu.  Göreve geldiğimiz günden bu yana kısa bir zaman diliminde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın’da destekleri ile Çumramızın daha işlevsel bir Organize Sanayi Bölgesi haline gelebilmesi için yoğun uğraşlar verdik. Bugün görüyoruz ki bu zaman dilimi içerisinde  yaptığımız çalışmalar meyvesini vermiş , ilçemizin ekonomik kalkınmada üst seviyeye gelmesi adına önemli adımlar atılmış. Çumramızda heyecanını duyduğumuz Organize Sanayi Bölgemizin çalışma ve yatırımlarının önünü açacak, işlerini kolaylaştıracak ve hepimizin arzu ettiği ülkemizin yararına olacak istikamette de ilerleyip sonuçlanmasını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. 

YENİ ADI ÇUMRA SANAYİ VE TİCARET ODASI 
Milli Emlak’tan devraldığımız Çumra Organize Sanayi Bölgemizin 8 milyon 500 bin metrekarelik genişleme  alanının tapusu ile birlikte, parselasyon işlemlerinin hangi aşamada olacağını belirlemeye çalışacağız ve bundan sonraki dönemler için yol haritamızı belirleyeceğiz. Bu planlamayı yaparken Organize Sanayi Bölgemizi Çumralı hemşehrilerimiz, Çumralı ve Konyalı sanayicilerimiz için yatırımların önünü açarken istihdama da katkı adına davet aşamasına getireceğiz. 6 aydır emek veriyoruz ve bu emeklerimizin karşılığın aldık. 6 aylık çalışmalarımızın yanında Çumra Ticaret Odamız artık resmi adıyla Çumra Sanayi ve Ticaret Odası oldu. Buda Çumramız adına sevindirici bir gelişme…” diye konuştu. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 3
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English