Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çumra’nın yeni Belediye Başkanı belli oldu

Vefat eden Merhum Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ın yerine belediye meclisinde yapılan seçimde Avukat Recep Candan ilçenin yeni belediye başkanı oldu.

Çumra’nın yeni Belediye Başkanı belli oldu
Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ın vefatının ardından Belediye Meclisi yeni başkanını seçmek için toplandı. Toplantının ilk gündem maddesi belediye başkanlığı seçimleri oldu. 
Başkanlığa Belediye Meclis Üyesi Avukat Recep Candan Cumhur İttifakının adayı gösterildi. 
Yapılan oylama sonucunda Recep Candan, oy çokluğu ile Çumra Belediye Başkanlığına seçildi. 
Toplantıya AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Çumra İlçe Başkanı Osman Şahin katıldı.

Recep Candan Kimdir ?

1966 yılında Çumra’da yedi kardeşin altıncısı olarak doğdu. Çumra Merkez Atatürk İlkokulunu 1978 yılında bitirdi. Aynı yıl başladığı Çumra İmamhatip Ortaokul ve Lisesinden 1985 yılında mezun oldu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve 1989 yılında buradan mezun oldu. 1990 yılında Çumra’da avukatlık stajını tamamladı ve halen Çumra’da Avukatlık görevi yapmaktadır. Recep Candan 1992’de  Milli Gençlik Vakfının İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Bu göreve 28 Şubatta Milli Gençlik Vakfı kapatılana kadar devam etti. 1994 yılında yapılan mahalli seçimlerde Refah Partisinden Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.

1999 yılında Refah Partisinin kapatılmasından sonra kurulan Fazilet Partisinden yine Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Recep Candan, daha sonra Fazilet Partisinin de kapatılması ve Ak Partinin kurulmasından sonra Fazilet Partisinden seçilen meclis üyeleri olarak Ak Partiye Meclis Üyeliğine geçti. 2019 mahalli seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliğine 1. sıradan seçildi. Çumra Belediye meclisinde 1. Başkan vekilliği ve İmar komisyonu üyeliği görevlerinde bulundu. Aynı şekilde Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği görevlerinde bulundu. Recep Candan evli ve 3 çocuk babasıdır. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 0
  • 4
  • 2
  • 3
  • 6
  • 2
  • 3
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English