Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çumra'da sosyal yardım paltformu oluşturulacak

Çumra Belediyesi tarafından, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan bir komisyonla ihtiyaç sahibi aileler için kapsamlı çalışma gerçekleştiriliyor.

Çumra’da sosyal yardım paltformu oluşturulacak
Çumra'da ihtiyaç sahibi aileler için online bir yazılım üzerinden  Sosyal Yardım Platformu oluşturacaklarını ifade eden Çumra Belediye Başkanı Recep Candan; ihtiyaç sahiplerimize sosyal yardım ulaşımını, sivil toplum örgütlerimiz ile 'Çumra Sosyal Yardım Platformu' üzerinden  planlı bir şekilde kolaylaştıracağız" dedi.   

Çumra Belediyesi, ilçede daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa yardım ulaştırabilmek ve yapılan yardımları sistematik bir hale dönüştürmek adına bir ilke amza attı. Belediye tarafından geliştirilen, İlçedeki kurum ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek koordineli bir şekilde çalışma ortamı sağlayacak 'Çumra Sosyal Yardım Paltformu' sosyal yardım alanında yeni bir dönemin kapısını aralayacak. Çumra Sosyal Yardım Paltformunun tanıtımı için düzenlenen toplantıda  Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ilçede hayır hizmeti veren kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya geldi. İhtiyaç sahiplerinin dost elinin uzanmasında kurumlar arası istişarelerin önemine vurgu yapan Başkan Candan; " Özellikle ülke olarak içerisnde bulunduğumu pandemi döneminde sosyal yardımlaşmanın önemi daha arttı. Bu kapsamda ilçemizde yaşayan durumu olmayan ailelerimizin daha kolay bir şekilde tespit edilmesi ve bu ailelerimize yapılacak yardımın ve hizmet modelinin belirlenmesini sağlamak için  online bir yazılım olan Çumra Sosyal Yardım Platformu adında yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı. 

"SOSYAL YARDIM ALANINDA YENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ"
Çumra'da sosyal yardım alanında yeni bir döneme girdiklerini ifade eden Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, " Belediyemizin katkılarıyla birlikte hayra hizmet eden kurumlarımızın da katkılarını bir araya getirerek bir havuz oluşturacağız. Veri sistemimizdeki bilgilere göre şeffaf bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelerimizi de rencide etmeden bu yardımları yerine ulaştıracağız. Kurumlarımız ile yaptığımız işbirliği neticesinde Çumramızda sosyal yardım anlamında yeni bir döneme giriyoruz. Rabbim muavfak eylesin İnşallah"dedi.

"KAYITLAR WEB ÜZERİNDEN TAKİP EDİLECEK"
Web üzerinden online yazılım platformu ile gerçekleştirilecek paneli, Çumra'daki sivil toplum kuruluşlarınında rahatlıkla yönetebileceğini  ve  bu uygulamanın ortak çalışma ortamı sağlayacağını dile getiren Candan;  "Çumra Sosyal Yardım Platformu online olarak hizmet verecek ve belediyemizde görevli ekiplerimiz ile birlikte diğer kurumlarımızın temsilcileride kullancı adları ile bu sisteme giriş yapacak ve uygulamayı kullanabilecek. Yazılım içerisinde TC kimlik numaraları ile kayıt altına alınan ailelerin talepleri, içerisinde çeşitli  yardım kategorilerinin bulunduğu platformdan belirlenmiş olacak." dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English