Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çumra'da fotoğraf yarışması düzenlenecek

Çumra Belediyesi, Çumra İlçesi sınırları içindeki doğal güzellikler, kültürel değerler, tarihi mekânlar, şehir dokusu gibi unsurların fotoğraf sanatçıları ve gönüllü fotoğrafçılar tarafından kadraja alınması amacıyla Çatalhöyük Şehri Çumra Fotoğraf Yarışmasını başlattı.

Çumra’da fotoğraf yarışması düzenlenecek
Çumra Belediyesi, Çumra İlçesi sınırları içindeki doğal güzellikler, kültürel değerler, tarihi mekânlar, şehir dokusu gibi unsurların fotoğraf sanatçıları  tarafından kadraja alınması ve Çumra İlçesi için görsel bir arşiv oluşturmak ve bunu geleceğe miras olarak bırakmak amacıyla tarihin eski yerleşim yerinden kadrajlar temalı ' Çatalöyük Şehri Fotoğraf  Yarışmasını' başlattı. 
Yarışmaya katılım 12 Ekim 2020’de başlayacak ve 25 Kasım 2020 saat 23.00'de sona erecek. Yarışmada birinciye tam altın, ikinciye yarım altın , üçüncüye çeyrek altın ve sıralama haricinde beğenilen fotoğraflara denetleme kurulunun belirledeği düzeyde ödül verilecek. 
Ayrıca fotoğraf yarışmasında, Çumra'nın en eski fotoğrafları temasıyla çekilen fotoğraflar ayrı bir kategoride değerlendirilecek. 

Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katılabileceği yarışma ile ilgili tüm detaylara ve başvuru bölümüne ulaşmak için ;  http://yarisma.cumra.bel.tr 
"ÇATALHÖYÜK ŞEHRİ ÇUMRAMIZI KÜLTÜR VE SANAT FAALİYETLERİ İLE  ÖN PLANA ÇIKARMAK İSTİYORUZ"
Konuya ilişkin açıklama yapan Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, belediye olarak Çumra'nın zengin tarihi dokusunu farklı bakış açıları ile fotoğraf karelerinde işlemek isteyenlere kültürel anlamda katkı sunmak istediklerini belirtti. Candan;  "9 bin yıllık bir geçmişe sahip,  medeniyetlerin öncüsü konumundaki Çatalhöyük Şehri Çumramızın dünya tarihindeki müstesna yerini,  kültür ve sanat faaliyetlerimiz ile  daha fazla ön plana çıkarmak istiyoruz. Bu nedenle İlçemizin kadim medenyeti olan Çatalhöyük Neolotik kenti başta olmak üzere Çumramızın tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini içerisinde barındıran noktaları farklı bakış açıları ile fotoğrafseverlerimizin objektiflerinden yansıtmaları için böyle bir etkinlik düzenliyoruz." dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English