Son Dakika Haberler

Çumra’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Çumra bir kez daha Türkiye geçilmez dedi
Çumra Belediyesi ve Çumra Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı mehter takımı gösterisi ile başladı. Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesi meydanında düzenlenen etkinlikte akabinde Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi. Program Çatalhüyük Çumra Belediye Spor Tekvando ekibinin gösterileri, 15 Temmuz Oratorya canlandırması ve şiir dinletileri ile devam etti. 
Çumra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğine; Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra İlçe Jandarma komutanı Mustafa Yücel Serdar, Çumra İlçe Emniyet Müdürü Barış Şengül, AK Parti Çumra İlçe Başkan Yardımcıları; Gökhan Tuyan ve İbrahim Onbaşı, Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe Başkanı Recep Yıldırım ve diğer siyasi parti temsilcileri katıldı. 
Çumra Belediye Başkanı Recep Candan gecenin anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmasında o karanlık geceyi aydınlık bir sabaha çeviren 251 şehide Allah'tan rahmet diledi. 
15 Temmuz gecesi umutlara, hayallere, özgürlüğe ve geleceğe pranga vurulmak istediğini aktaran Çumra Belediye Başkanı Recep Candan; “ Bin yıl süreceği söylenen 28 Şubat sürecinin üzerinden 3 yıl geçmeden millet yine kendi kaderine sahip çıkmış ve seçimlerle kendi değerlerine sahip çıkacak iktidarı başa getirmiştir. 2002 yılında iktidar milletin öz temsilcilerinin başa geçmesiyle başlayan milli ve manevi kalkınma, ekonomik kalkınma, askeri, sağlık, ulaşım ve dış politikadaki ilerlemeler ile birlikte bizleri gururlandırırken dışımızdaki düşmanları rahatsız etmiş ve bu iktidarın bir an evvel devrilerek yerine batının kuklası olacak milli ve manevi değerlerimize ters düşecek hamleler geliştirerek 15 Temmuz Hain darbe girişimini planlamışlardır. 15 Temmuza gelinceye kadar kendilerini sözde bir cemaat olarak gösteren ve tarihteki haşhaşilerin mirasçısı olan FETÖ elebaşı kendini mütevazı bir insan gibi gösterirken devletin tüm kurumlarına girişte hile yaparak, soruları çalarak, haklı olan insanların haklarını yiyerek sözde kendilerinin müridi olan zavallıları hile ile desise ile akılları sıra devlet kadrolarına yerleştirmek suretiyle bu memlekete güya adaleti getirmeyi düşünecek kadar alçak ve zavallı bir duruma düştüklerini hep beraber gördük. Bu kadar kendini kaybetmiş şahsi hırslarının dozu o kadar ileri gitmiş ki yapmak istedikleri darbe planını Atlantik ötesinde planlayarak Avrupa’dan destek alarak darbe gecesi masum insanları hiçbir sebep yokken kendi asker ve polis üniforması giyen satılmış  adamları ile katlettiler. Yaşattıkları acının kelimeler ile tarifi yoktur. Ama elhamdülillah nasıl ki tarih boyunca dışarıdan bize saldıranlar savaşlarla bizi yıkamamışlarsa 15 Temmuz geçeside milletimiz yine ayrı bir destan yazdı. O gece vatanımız ve milletimiz için hep birlikte seferber olduk sokaklara döküldük ve devletimize ve milletimize sahip çıktık. Kendisi Türkiye’ye gelemeyecek kadar korkak, alçak ve zavallı olan figüranın uşaklarıda aynı korkaklıkla aynı kalleşlikle rezil rüsva oldular. Elhamdülillah o darbe girişimi milletimiz tarafından püskürtüldü. 15 Temmuz gecesi aynı Kurtuluş savaşında olduğu gibi kaderimize sahip çıktık.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 5
  • 4
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English