Son Dakika Haberler

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu: "Vatanı satıyorsunuz' diye her gün bizi tehdit eden MHP, bugün gösterdiği adayının diliyle 'bu çözüm süreci iyidir' deniliyorsa, dün başörtülüyü gördüğünde kırmızı görmüş boğaya dönen ana muhalefetin lideri, bugün 'başörtü sorununu biz çözdük' der hale gelmişse, bu pembe yalan ama olsun, 'Türkiye'nin normalleşmesi' demektir"

Anadolu Ajansı haberine göre;
MARDİN (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Vatanı satıyorsunuz' diye her gün bizi tehdit eden MHP, bugün gösterdiği adayının diliyle 'bu çözüm süreci iyidir' deniliyorsa, dün başörtülüyü gördüğünde kırmızı görmüş boğaya dönen ana muhalefetin lideri, bugün 'başörtü sorununu biz çözdük' der hale gelmişse, bu pembe yalan ama olsun, 'Türkiye'nin normalleşmesi' demektir" değerlendirmesinde bulundu.

Otelde düzenlenen iftar programına katılan Gündoğdu, ülkenin yeniden inşa sürecinde olduğunu, vesayetçilik yerine yeni Türkiye'ye geçiş yapıldığını söyledi.

Çözüm sürecinin öncülerinin kendileri olmadığını ama öncülük ettikleri davalarla kardeşlik adına destek verdiklerini belirten Gündoğdu, çözüm süreciyle 20 aydır şehit cenazeleri gelmediğini hatırlattı.

Muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çözüm sürecine destek olacağını belirtmesine rağmen, ona destek veren MHP'den ses çıkmadığına işaret eden Gündoğdu, şöyle konuştu:

"Vatanı satıyorsunuz' diye her gün bizi tehdit eden MHP, bugün gösterdiği adayının diliyle 'bu çözüm süreci iyidir' deniliyorsa, dün başörtülüyü gördüğünde kırmızı görmüş boğaya dönen ana muhalefetin lideri, bugün 'başörtü sorununu biz çözdük' der hale gelmişse, bu pembe yalan ama olsun, 'Türkiye'nin normalleşmesi' demektir. 'Artık taşların serbest olduğu, köpeklerin bağlandığı sürecin millet lehine ilerlemesi' demektir." 

- 17 Aralık operasyonu

"Gezi zekaların başlattığı Gezi olayları, 17 Aralık küresel operasyonunun ardından cumhurbaşkanlığı adaylık sürecini yaşıyoruz" diyen Gündoğdu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Elbette referandumda yüzde 100 ittifak ederek 'evet' çıkması için mücadele ettiğimiz, aynı değerlere yönelmiş olduğumuz insanlarla ayrı düşmüş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz ama bunun sorumlusu biz değiliz. 17 Aralık'ta gördük ki Gezi olaylarındaki sanatçı müsveddesinin 'mesele ağaç meselesi değil' dediği gibi meselenin dershane, hizmet meselesi olmadığını gördük. Dershanelerin özel okula dönüşmesine kızgınlık, bu ülkede ezanı Türkçe'ye döndürüp camileri ahıra dönüştürenlere sempatiye dönüyorsa bu, bizim yolumuz değildir."

Gündoğdu, Suriye ve Filistin'de zulümler yaşandığını, burada tarafsızlığın söz konusu olamayacağının altını çizerek, "Ninnilerle uyutulması gereken yavrularımız bugün dünyanın gözü önünde kurşunlarla susturuluyorsa burada denilecek tek söz merhum Cemil Meriç'in diliyle, 'zulüm karşısında tarafsızlık namussuzluktur' sözüdür. Filistin meselesi ümmetin meselesidir" ifadesini kullandı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English