Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu millet ecdadına hakaret edenlere haddini bildirecektir

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Adana Stadyumu'nda, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni"nde 81 ilden gençlerle buluşmasında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Ülkemizin dört bir yanından gelip Adana'da tek yürek, tek bilek haline gelen sevgili gençler, tüm Türkiye'ye tüm dünyaya ses veren sevgili gençler, geleceğimizin teminatı sevgili gençler hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. 

"Siz karanlıkları güneşle aydınlatacak gençliksiniz, size inanıyorum"

Bana sizler gibi yol arkadaşları, dava arkadaşları, kalbi imanlı, zihni aydınlık yol arkadaşları verdiği için Rabbime milyonlarca kez hamdediyorum. Siz Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracak, dünyayı değiştirecek gençliksiniz. Siz dağılmışları toplayacak, gizlenmişleri açacak, karanlıkları güneşle aydınlatacak gençliksiniz, size inanıyorum. Siz esir kalmış kardeşlerinin, yardım eli uman mazlumların sevinci olacak gençliksiniz. Siz bu emperyalist ağızlılara gereken cevabı verecek gençliksiniz.

"Bu millet ecdadına hakaret edenlere haddini bildirecektir"

Haddini aşanlara bu millet 2023'te haddini bildirecektir. Meral Hanım sen kim Sultan Abdulhamid'e saygısızlık kim. 6'lı masada olanlardan 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdulhamid'e bugüne kadar laf söyletmemişlerdi, ne oldu da şimdi sus pus oldular? Bu millet ecdadına hakaret edenlere haddini bildirecektir. Siz bizim 40 yıllık siyasi mücadelemizi, 20 yıllık iktidarımızı 2053 vizyonuyla taçlandıracak gençliksiniz. Bunun için her birinizin kalbimizde, zihnimizde özel ve eşsiz bir yeri var. Sizin gibi bir gençliğe sahip olduğumuz için de Allah'a hamdediyorum. Bu kararlılığınız bu devamlılığınız 2023 ile birlikte yeni bir dönemi başlatacak, sizlerle birlikte aldığımız emaneti doruğuna yerleştireceğiz.

Gençler sizlerin de bu misyonu taşıyacak gayreti, azmi, birikimi, mücadeleyi ortaya koymanız gerekiyor. Gençlikte durmak  gerilmektir. Gençlikte gerilmek yıkılmaktır. Gençlikte yıkılmak ölmek demektir. Hep ileriye doğru gitmek, zirveden gözünü ayırmamaktır.

Milli boksörlere tebrik

Dün Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 altın, 2 bronz alarak dünya şampiyonu olduk. Ben sporcularımızı tebrik ediyorum. Kendileriyle görüştüm, kutluyorum. Şimdi hedef Paris Olimpiyatları ve orada da aynı başarıyı sağlamak. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 13
  • 10
  • 0
  • 7
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English