Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Cumhur İttifakı ile her yerde en iyi neticeleri alacağız"

AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, MHP Selçuklu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Cumhur İttifakındaki uyumunun seçim sürecinde ve sonrasında da devam edeceğine vurgu yapıldı.

“Cumhur İttifakı ile her yerde en iyi neticeleri alacağız“
AK Parti Selçuklu Teşkilatı ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı MHP Selçuklu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP Selçuklu İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarete Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve teşkilat mensupları katıldı.

“Cumhur İttifakı ile her yerde en iyi neticeleri alacağız “

Cumhur İttifakının ne kadar önemli bir noktada olduğuna işaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “İttifakın güçlenerek devam etmesi ve sürdürülmesi  gerekiyor. Bu kapsamda yerelde  Selçuklu’da, Konya’da ve tüm Türkiye’de en güzel neticeleri Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte alacağımıza inanıyoruz. Hem teşkilatımızla hem yerel yönetim olarak çalışmalarımızda bunun için gayret edeceğiz Cumhur İttifakının olduğu yerlerde bütün ittifak yaptığımız yerlerde adaylarımız en yüksek oy oranıyla seçilecekler ve bu ittifakı en iyi şekilde sürdüreceğiz diye düşünüyorum. İttifakın halkımız tarafından da memnuniyetle karşılandığını görüyorum. Dışarıda yaptığımız saha çalışmalarında görüştüğümüz bütün vatandaşlarımız bu ittifaka çok değer ve önem veriyorlar. Bu ittifakın sadece seçim döneminde değil sonrasında da yerel yönetimlerdeki başarıya katkı sağlayacağını düşünüyorum. Zaten Konya’da ve özellikle Selçuklu’da meclis çalışmaları esnasında bütün meclis üyelerimiz olarak bu ittifakı önceden sağlamış durumdaydık. Milliyetçi Hareket Partisi mensubu meclis üyelerimiz her zaman bizim çalışmalarımıza destek verdiler çoğunlukla da meclis kararlarımızın bütünün de oy birliğiyle karar aldık. Cumhur ittifakı kapsamında çalışan tüm arkadaşlarımıza çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah aynı şekilde güç birliği yaparak, gönül birliği yaparak ülkemizin bekası için yerelde yaptığımız çalışmalarda bu birlikteliği sürdürerek ülkemizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin ülkenin geleceği noktasında birçok konuda en iyi birlikteliği ortaya koyduğunu ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Konya’nın her zaman fedakârlık noktasında ülkenin omurgasını teşkil eden örnek bir şehir olduğunu ifade ederek, “Şehrimiz, bu manada da her zaman bir olmaya birlikte hareket etmeye özel hassasiyet gösteriyor ve göstermeye devam edecektir. Bunu en iyi uygulayan şehirlerden bir tanesidir” dedi. Özer konuşmasını şöyle devam etti; “Ben hayırlı bir sürecin hayırlı bir şekilde neticeleneceğini düşünüyorum. İnşallah sonrasında da Türkiye, birçok konuda hedeflediği yerlere doğru emin adımlarla ilerleyecektir. Bizlerde bu noktada teşkilatlar olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’deki Cumhuriyet tarihi boyunca en köklü siyasi partilerden bir tanesidir. Bizde kendi kültürünü, tarihini ve özünü bilen ve Türkiye’nin değerleriyle bütünleşmiş kurumsallaşmış bir partinin mensuplarıyız. İçinde bulunduğumuz süreçte aslında çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi idrak eden iki parti mevcuttur. Birçok konuda hemfikir olmuş, ortak konularda birlik içinde olduğumuz noktaları ön plana çıkararak, sayın genel başkanlarımızın da arzusu doğrultusunda güzel bir ittifak içinde bulunuyoruz. Bizler de yerelde böylesine önemli olan bir ittifakın en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacağız. İnşallah hem ilçemiz, hem şehrimiz, hem de ülkemiz için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bütün bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak Selçuklu halkına destek noktasında güvenlerinin tam olduğunu ifade eden MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan," Bir önceki seçimde olduğu gibi halkımız Cumhur ittifakına sonuna kadar sahip çıkacaktır. Gittiğimiz her yerde ve saha çalışmalarında da bunları anlatıyoruz. Cumhur İttifakının zillet ittifakına karşı Selçuklu'da ve Konya'mızda başarılı sonuç alacağını biliyorum. Üma üretken belediyecilik anlamında da MHP'li Meclis Üyelerimize de oylarımızı ve desteğimizi istiyoruz" dedi. 

Cumhur İttifakını bir seçim ittifakı olarak görmediklerinin altını çizen Çıpan," Biz diyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti yönetime ittifak anlamında bir adım attı.  Ben daha güçlü bir Selçuklu ve daha güçlü meclis olacağını düşünüyorum.  Bu anlamda desteğimiz de, oylarımız da, dualarımız da sizlerledir. Ahmet Pekyatırmacı Bey her ne kadar Ak Parti üyesi olsa da olsa da MHP'nin de adayı. Biz böyle düşünüyoruz ve bizim belediye başkan adayımız. Bu anlamda bu şekilde sahip çıkıyoruz. Teşkilatımız ve üyelerimiz de bu anlamda sahip çıkacaktır. Kendisinin de MHP'nin adayı olarak göreceğini tahmin ediyor, desteğini bu anlamda göreceğimizi biliyoruz. Allah yol açıklığı versin. Desteğimiz ve dualarımız kendisiyle. İnşallah Selçuklu'da rekor bir oy oranı bekliyoruz. " dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English