Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhur İttifakı Doğrugözlülerle buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve MHP Konya Milletvekili Esin Kara; yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Akkaya’ya destek için Doğrugöz Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Cumhur İttifakı Doğrugözlülerle buluştu
Yatsı Namazı sonrası kahveleri ve dükkanları ziyaret eden Cumhur İttifakı ekibi daha sonra mahalle meydanında vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem yaptığı konuşmada AK Parti İktidarının 17 yıldır birçok hizmeti milletle buluşturduğuna değinerek “Bugün bazılarının AK Parti’ye bir ders verme zamanı geldi diyerek kendi çıkarları adına bir yanıltma politikası içerisinde olduğunu biliyoruz. Ben onlara diyorum ki, sizin tuzunuz kuru ama bu millet biliyor, bu ders AK Parti’ye değil bu millete verilmiş olur. Tekrar hastanelerin önünde rehin kalma zamanı mı gelsin? Tekrar okullarda çocuklarımızın kitaplarının alınamadığı, öğretmensiz, ambulanssız günler mi gelsin? Bu millet her şeyi biliyor. 17 yılda 80 yılda yapılanın üzerine bir o kadar, bazısında ise 3 - 4 katı hizmet geldi. Bizim bu tarlada izimiz var, harmanda da yüzümüz var, onun için huzurunuzdayız” dedi.

Türkiye’de beka sorununun varlığına dikkat çeken MHP Konya Milletvekili Esin Kara ise “Biz 15 Temmuz’da bir araya gelen aynı inançta birleşmiş insanlar, 7 Ağustos’ta Yenikapı’da Cumhur İttifakı’nın ruhunu oluşturduk. Şimdi ben size soruyorum? Ülkemizin etrafında sadece PKK olmayıp, YPG’si, İŞİD’i, PYD’si derken, Fırat’ın doğusu böcek yuvasına dönmüşken, Amerika tarafından 2 bin 500’den fazla tır ağır silahla, mühimmatla bu teröristlere teslim edilmişken, ülkenin etrafındaki ülkeler birer birer parçalanmışken bu ülkede beka sorunu var mı? Yok mu? Bunun olmadığını iddia edenlerin ya zeka sorunu var yada vatan sevgisinde bir eksikliği var. Bunu herkes kendisine sormalı” diye konuştu.

Akşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Akkaya’da yaptığı konuşmasında Doğrugöz Mahallesi’ne yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler vererek, yeni dönemde yapılması planlanan proje ve hizmetleri anlattı.

Başkan Akkaya “Elhamdülillah 5 yılda sizleri mahcup etmedik, herkes biliyor; dürüstlüğümüzde, işleri takibimizde sizleri mahcup etmedik. Allah’ın izniyle bundan sonrada sizlere takdim edilen Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyelerimizle birlikte mahcup etmeyeceğiz, kolları şimdiden sıvadık. Anketlerimiz iyi gösteriyor, kendimize öz güvenimiz tam. Bu seçimi Allah’ın izniyle alacağız ama ne kadar yüksek bir oy oranı ile alırsak bize büyükşehirden yatırımların gelmesinde, Ankara’dan bakanlıklarımızdan yatırımların Akşehir’imize gelmesinde elimizi güçlendireceksiniz. Bu konu bunun için önemli. Daha da önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli’ye buradan güçlü bir mesaj vererek onların arkasında dimdik durduğumuzu, PKK’nın HDP’nin yanında olmayacağımızı, zillet ittifakının yanında olmadığımızı ve bundan sonrada olmayacağımızı haykırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve MHP İlçe Başkanı Salih Akça’da yaptıkları konuşmalarda Doğrugöz’den ve tüm Akşehirli hemşehrilerinden Cumhur İttifakı Adayı Salih Akkaya ve ekibine destek beklediklerini belirttiler. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English