Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çocuklar tatilin tadını ‘Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde’ çıkaracaklar

Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi, tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen çocuklar ve gençler için yine dolu dolu bir yarıyıl tatil programı hazırladı. Program katılımcıları, drama, film analizi, akıl zeka oyunları, nefes mandala, oyuncak seramik atölyesi, dekoratif sanat mucitleri, minik kimyagerler gibi derslerle hem öğrenecek hem de eğlenecek.

Çocuklar tatilin tadını ‘Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde’ çıkaracaklar
Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi çocukların ve gençlerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için dolu dolu bir program hazırladı. Merkez ‘Haydi çocuklar öğrenmeye ve eğlenmeye’ adı altında gerçekleştirilecek programda 7-13 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler ücretsiz yararlanabilecek.  27 Ocak Pazartesi günü başlayacak programa kayıt için aileler, Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezine ya da 0 332 503 09 69 no’lu telefona başvurabilecekler.  

“BİRBİRİNDEN DEĞERLİ DERSLERLE ÇOCUKLAR DOLU DOLU BİR TATİL GEÇİRECEKLER” 
Katılımcıların, hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerinin hedeflendiği drama, film analizi, akıl zeka oyunları, nefes mandala, oyuncak seramik atölyesi, dekoratif sanat mucitleri, minik kimyagerler, ebru atölyesi gibi dersler ve konu anlatımları bulunuyor. Programda, çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirmelerini sağlayacak, faaliyetlere de dikkat çekilecek. Çocukların ve gençlerin ara tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini hedeflediklerini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu amaçla birbirinden değerli konu başlıkları altında Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde başlatılan programların bir gelenek halini aldığının altını çizdi.   

‘ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK, HEM ÖĞRENECEK’
Belediye olarak her fırsatta eğitiminin destekçisi olduklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş,  eğitimin ülke ve şehir için yapılan en büyük ve en önemli yatırım olduğunu hatırlattı. Sadece eğitim değil, yeni nesil ile ilgili her konuda sorumluluk alma gayretinde olan bir belediye olduklarını hatırlatan Başkan Kavuş, “15 günlük kısa arayı değerlendirmek amacıyla Gençlik Merkezimizde başlattığımız program bu gayretimizin bir tezahürüdür. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları, dünyadan haberdar olmaları, kültürümüzü ve sanatımızı en iyi şekilde öğrenebilmeleri adına bir program hazırladık. Uzman eğitmenleri eşliğinde eğlenirken öğrenecekler, öğrenirken de eğlenecekler. Meram’da yaşayan tüm çocuklarımızı bu programa katılmaya davet ediyorum. Sadece burada değil, tüm merkezlerimizde ortaya koyduğumuz  programlarımızla, aktivitelerimizle her yaştan hemşehrimizin sosyal hayatına katkı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English