Son Dakika Haberler

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Pediatri Portalı sitesi 2005 yılında Çocuk Sağlığı ve hastalıkları konusunda annelerin ve babaların bilgi düzeyini artırmak, uzman hekimlere sorular sorarak merak ettikleri konularda bilgi sahibi olmaları amacı ile kuruldu.

Sitemizi kurarken, internette anne ve babalara çocuk sağlığı ve Çocuk Hastalıkları konusunda soru - cevap tarzında bir portalın eksikliğini hissettik ve bu amaçla yola çıktık. 2005 yılından, 2017 yılına kadar aktif olarak hizmet verdik. Bu süre zarfında sitemize 100.000’den fazla soru soruldu. Bu sorulara çok yüksek bir oranda cevap verildi. (Soruların yaklaşık %90‘ı).

2017 yılında sitemiz teknik sebeplerden dolayı güncellenemedi. 2020 yılında sitemizi yeni baştan kurarak sizlere daha iyi hizmet vermeye çalışacağız.

Pediatri Portalı sitesi ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır. Pediatri Portalında iki tip üyelik vardır; birisi normal üyelik, diğeri ise uzman üyeliği. Adı üzerinde uzman üyelerimiz, onaylanmış olan alanında uzman doktorlardır. Normal üyelerimiz ise; soru sorup cevap alacak ve bilgilenecek olan anne ve babalardır. Sitemizde yer alan tüm içerik; yönetim onayından geçmektedir. Üyelikler, sorular, cevaplar, makaleler, yorumlar vb.

Pediatri Portalına üye olan uzmanlar diledikleri taktirde sitede soru cevaplayabilir, siteye broşür ekleyebilmektedirler (Uzman üyeliği site yönetimi tarafından onaylandıktan sonra).

Pediatri Portalı sitesine üye uzmanlar, sorulan soruları ellerinden geldiğince bir menfaat beklemeden tamamen gönüllükük esasına göre cevaplamaktadırlar.

Pediatri Portalı sitesinde annelerin ve babaların merak ettiği konularda, uzman üyeler tarafından hazırlanmış birçok broşür & makale bulunmaktadır ve sürekli yenileri eklenmektedir.

İnternette uzmanlara soru sorma tarzında bazı web siteleri olmakla birlikte sadece çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda oluşturulmuş bir portal bulunmamaktaydı. Bu nedenle 2020 yılında sitemizi yeni baştan kurmaya karar verdik.

Pediatri Portalının kadrolu uzmanları yoktur. Sitede soru cevaplayan uzmanlar siteye gönüllü olarak üye olmuş ve gönüllü olarak soru cevaplayan uzmanlardır.

Pediatri portalını tekrar 2005-2017 dönemi arasındaki çok aktif hizmet veren dönemine yeniden ulaştırmak için elimizden gelen tüm çabamızı göstereceğiz.

Pediatri Portalında değişik kategorilerde uzman üyelikler mevcuttur. Pediatri uzmanları, beslenme uzmanları, çocuk psikolog ve psikiatristleri, çocuk gelişim uzmanları, çocuk cerrahları vb. Bu değişik kategorideki uzmanlar kendi alanları ile ilgili soruları gönüllü olarak ellerinden geldiğince cevaplamaya çalışacaklardır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English