Son Dakika Haberler

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen, birbirinden eğlenceli etkinliklerin, yarışmaların, akıl, zeka ve konsantrasyon oyunların yanı sıra ebru sanatı, çömlek sanatı, sıfır atık atölyelerinin ve bilim tırının da yer aldığı çocuk şenliği sona erdi.

Çocuk Festivali sona erdi
2- 6 Şubat tarihleri arasında 5 gün boyunca devam eden çocuk festivalinde yüzlerce çocuk, doyasıya eğlendi, sömestr tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirdi. 

7’den yetmişe tüm çocukların yanı sıra ailelerin de katıldığı Atatürk Spor Salonunda düzenlenen çocuk festivali, 6 Şubatta sona erdi. 

Merkez ve kırsal mahallelerden gelen İlk ve ortaokul çağındaki birçok çocuk satranç, masa tenisi, mangala, matrak, langırt, dev jenga, koridor, şişme oyun parkı, 9 taş, Katamine oyunlarının yanı sıra çömlek sanatı, ebru sanatı ve sıfır atık gibi atölye çalışmaları eşliliğinde öğrenerek eğlendi, sömestr tatillerini daha verimli geçirdi.

Çocuk şenliğinde yüzlerce çocuğa misafir ettiklerini söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sosyal ve kültürel etkinliklere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. 

Başkan Tutal, “Siz Gülerseniz Şehir Güler” diyerek hazırladığımız festivalimizde 7’den 70’e birçok çocuğumuzu 5 gün boyunca misafir ettik. Birbirinden eğlenceli yarışmaların da yer aldığı festivalde çocuklarımız, halat çekme yarışmaları, sek sek yarışmaları, ip atlama gibi geleneksel çocuk oyunları yarışmalarıyla doyasıya eğlendi.

Sömestr tatili süresince çocuklarımız, havanın soğuk olması sebebiyle evlerinde sıkıldığını düşünerek böyle bir etkinliği düzenledik. Çocuklarımızı sosyalleştirmek için düzenlediğimiz bu festivalimizde zihin açıcı ve tarihsel oyunlarımız yer alıyor. Bunun yanında çömlek, ebru sanatı ve sıfır atık atölyemiz ile birlikte çocuklarımız el becerilerini geliştirip eğlendiler. Festivalde, çocuklarımızın ne kadar mutlu olduğunu gördük.

Festivalimizin son 2 gününde Cumartesi ve Pazar günleri bilim tırımız da festivalimize katılarak yerini aldı. Bizler için en önemli olan duygu, çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi, onların gülümsemesinin şehrimizi kuşatmasıdır. Çocuk festivalimizle birlikte çocuklarımızın gülümsemesi şehrimizi kuşattı, çocuklarımız aileleriyle doyasıya eğlendi” dedi. 

Çocuk festivalini geleneksel hale getireceklerini de söyleyen Başkan Tutal, “bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz festivalimize katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getireceğimiz festivalimizin 4’üncüsünü gelecek sene sömestr tatilinde aynı yerde çok daha renkli ve eğlenceli bir şekilde tekrardan düzenleyeceğiz ve geleneksel hale getirmek için büyük bir adım atmış olacağız” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English